Stihl +

За нас

За нас

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД  е официален дистрибутор. Стремим се да предоставяме възможност да закупите машината, от която се нуждаете на най-добрата цена, лесно и бързо.Фирма АЛПЕ Трейд ЕООД разполага с два търговски обект на адрес гр.София, ж.к. Люлин 2, Бул.Панчо Владигеров, бл.290 и Гр.София, кв.Слатина, ул. „Слатинска“ бл. 44А магазин № 4,  в които може да видите и пробвате всяка една от машините.

 

Избраните стоките се доставят с куриер до всяка точка на България или могат да се вземат място от магазина. Предлагаме : Перфоратори, Къртачи, Моторни триони, Бормашини, Генератори, Шлайф машини, Градинска техника, Заваръчни уреди, Компресори и много други.

В сайта непрекъснато освен нови производители и техните продукти се добавят и нови машини на утвърдени вече марки. 

 

LAVOR е световен лидер в индустрията за почистване от 1975 г. и предлага широка и пълна гама от почистващи машини, подходящи за всякакъв вид приложения, както на закрито, така и на открито, разчитайки на четиридесет и пет годишен опит. През годините Lavor се превърна в специализиран производител на професионални системи за почистване и битови системи, придобивайки различни водещи марки и разнообразявайки собствената си гама, за да предлага иновативни продукти с високи постижения.

Седалището на Lavor е в Италия, провинция Мантуа, има няколко клона в различни страни по света като Франция, Обединеното кралство, Испания, Полша, Бразилия и Китай и множество производствени предприятия в Италия и в чужбина.

През 2017 г. Lavor влезе в COMET Group, допринасяйки за създаването на много силна идентичност на пазара.

Днес търговското дружество на Lavor става още по-силно с пълно, с ценно и високоспециализирано ноу-хау, натрупано през годините от всички компании от групата в допълващи се пазарни сектори.