Stihl +
  • Марка: STIHL
  • Кат. номер: 11302000363

STIHL MS 180 C-BE Бензинов верижен трион шина 35 см (11302000363)

588,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

 

 

 

 

Описание:

 

 

Лек бензинов трион за рязане на дърва за огрев с устройство за бързо опъване на веригата (B) и STIHL ErgoStart (E). 

 

 

Моделът се характеризира с:

 

 

Окомплектован с шина с дължина 35 см за рязане на по-дебели клони. Оборудван с икономичен двигател 2-MIX.

 

 

Технически характеристики:

 

 

Работен обем см³ 31,8
Мощност kW/к.с. 1,4/1,9
Тегло кг 1) 4,5
Тегло за единица мощност кг/kW 3,2
Ниво на звуково налягане dB(A) 2) 100
Ниво на звукова мощност dB(A) 2) 112
Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 3) 6,6/7,8
Стъпка на веригата 3/8 " P
Верига STIHL Oilomatic, тип Picco Micro 3 (PM3)

 

 

 

Серийно оборудване :

 

 

1. Устройство за бързо опъване на веригата (B)

 

Системата за бързо опъване на веригата (B) на STIHL значително улеснява опъването на веригата. След разхлабване винта на капака на водещото колело, с помощта на регулиращото колело, веригата се опъва бързо и лесно, без помощта на инструмент. (подобно на снимката)

 

 

Устройство за бързо опъване на веригата (B)

 

 

2. STIHL ErgoStart (E)

 

 

Спирална пружина между стартерното въже и коляновия вал компенсира съпротивлението така, че при изтегляне на въжето то е почти недоловимо. Резултатът: За разлика от машини с традиционни приспособления за стартиране при тези, оборудвани с устройство STIHL ErgoStart, необходимите за стартиране усилия са двойно по-малко и изтеглянето на стартерното въже може да бъде до три пъти по-бавно. (подобно на снимката)

 

 

STIHL ErgoStart (E)

 

 

3. Двигател 2-MIX на STIHL

 

 

Двигателят 2-MIX на STIHL е мощен и едновременно с това икономичен. Разделянето на отпадните газове и прясната смес минимизира загубите със съдържание на гориво като по този начин повишава мощността му и същевременно намалява разхода на гориво.

 

 

Двигател 2-MIX на STIHL

 

 

4. Антивибрационна система

 

 

Силните вибрации на местата, където се държат моторните уреди, могат в дългосрочен план да доведат до нарушено оросяване на ръцете. Затова STIHL разработи ефективна антивибрационна система. При уредите, оборудвани с нея, вибрациите предавани от двигателя и работния инструмент към местата, където се държи машината, са значително намалени. (подобно на снимката)

 

 

 

Антивибрационна система

 

 

5. Еднолостово управление

 

 

Функциите на машината, като студено и топло стартиране, режим на работа и покой, се управляват посредством един единствен лост. Това осигурява комфорт и безопасност по време на работа, тъй като позволява дясната ръка да е винаги на ръкохватката. (подобно на снимката)

 

 

Еднолостово управление

 

 

6. Компенсатор

 

 

Ролята на компенсатора (регулираща система в карбуратора) е въпреки увеличаващото се замърсяване на въздушния филтър, мощността на двигателя, нивото на вредни емисии и разходът на гориво да остават непроменливи за продължителен период от време. Едва когато е налице чувствителен спад в мощността, въздушният филтър трябва да бъде почистен. Това осигурява много дълги работни интервали без необходимост от поддръжка. (подобно на снимката)

 

 

Компенсатор

 

 

7. Система Ematic

 

 

Системата Ematic на STIHL се състои от шина STIHL Ematic или Ematic S, верига STIHL Oilomatic и регулираща подаваното количество масло маслена помпа. Благодарение на специалната конструкция на шината и веригата всяка капка масло за вериги попада на мястото, където е необходимо смазване. Така разходът на масло може да бъде намален с до 50%.

 

Система Ematic

 

 

8. STIHL 4-канална техника

 

 

Четири преливни канала завихрят гориво-въздушната смес преди запалване, което води до оптимално изгаряне на горивото и значително повишаване ефективността на двигателя. Резултатът: по-нисък разход на гориво и висок въртящ момент в широк диапазон на оборотите. (подобно на снимката)

 

STIHL 4-канална техника

 

 

Гаранция: 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица.

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане