Stihl +
  • Марка: STIHL
  • Кат. номер: 61702000025

STIHL RT 6127.1 ZL Мощен трактор за косене на големи градински площи 61702000025

11 078,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Описание:

 

 

С трактора за косене STIHL RT 6127.1 ZL работите ефективно и прецизно на обширни тревни площи. Дори при затруднени условия на работа комфортът при шофиране и елементите на управление на трактора за косене гарантират, че ще работите с минимално усилие, пестейки врeмето си. При това за константно качество при косене се грижат много голямата ширина на косене и синхронният косилен апарат, както и лесната настройка на височината на косене от ергономично оформената конзола за управление. Благодарение на информативния LCD дисплей имате поглед върху всички важни функционални състояния на трактора за косене, когато сте на път, седейки на регулируемата без помощта на инструмент седалка за водача. С функцията темпомат можете контролирано и без умора да продължите шофирането си. От конзолата за управление можете да активирате удобно и всички останали елементи на управление. С помощта на електромагнитния съединител на ножа косилният апарат може да бъде включван или изключван.

 

 

Моделът се характеризира с:

 

 

Системата за захващане и отвеждане на тревата оптимизира обхващането на тревите по цялата ширина на косене на уреда. Със задвижването на ходовата част с 1 педал сменяте ефективно посоката на движение на трактора за косене от предна на задна скорост, за да бъдете например още по-маневрени при косене. И практичният извит лост за изпразване на 350-литровия кош за трева без усилие се обслужва удобно от седнало положение на водача. Почистването на коша за трева с дизайн на багерна кофа също е много лесно, тъй като той е изработен от пластмаса.

 

 

Технически характеристики:

 

 

Тревна площ м² до 10 000
Ширина на косене см 125
Височина на косене мм 30-110
Кош за трева, вместимост л 350
Предавателна кутия хидростатична
Вместимост на резервоара л 9
Работен обем см³ 724
Номинална мощност 14,7 kW / 20,0 к.с.
Работни обороти об/мин 3 000
Ширина на уреда с косилен апарат см 132
Дължина на уреда с кош см 260
Височина на уреда до седалката см 118
Тегло на уреда кг 269
Гарантирано ниво на звукова мощност LWAd [dB(A)] dB(A) 105
Измерено ниво на звуково налягане LpA dB (A) 89
Коеф. на неопределеност KpA [dB(A)] dB(A) 2
Ниво на вибрации ahw м/сек² 0,5/4,4
Коефициент на неопределеност K м/сек² 1) 0,25/2,2

 

 

Серийно оборудване :

 

 

1. Функция Темпомат

 

За още по-голям комфорт при шофиране тази функция се активира удобно посредством натискане на бутон. Така можете автоматично да контролирате скоростта на трактора си за косене STIHL и да продължите работата си без умора.

 

Функция Темпомат

 

 
2. Гуми Turf

 

Големите гуми Turf на трактора за косене STIHL щадят тревната площ. Благодарение на заоблените им ръбове те почти не оставят следи.

 

Гуми Turf

 

 
3. Теглич

 

Интегрираният теглич улеснява закачането на прикачен инвентар - напр. на комфортното ремарке PICK UP 300, което може да се използва и като ръчна количка.

 

Теглич

 

4. LCD-дисплей

 

Благодарение на контрастния LCD-дисплей получавате информация за всички важни функции на трактора за косене: отработени часове, напрежение на батерията, експлоатационна изправност на коша за трева, ниво на запълване на коша за трева и необходимост от изпразването му, ниво на горивото, проверка налягането на маслото, включване на косилния апарат и т.н.

 

LCD-дисплей

 

 
5. Централно регулиране на височината на косене

 

Лостът за централна настройка на височината на косене е разположен непосредствено до седалката на водача - така височината на косене може да се настрои според индивидуалните предпочитания от 1 до 8-ма степен.

 

Централно регулиране на височината на косене

 

 

6. Стабилна носеща конструкция

 

За достатъчно стабилност и комфорт при шофиране се грижи здравата носеща конструкция. Компактната конструкция на трактора за косене STIHL се отличава и по време на работа с прикачен инвентар напр. комплект за разчистване на сняг.

Стабилна носеща конструкция

 
7. Синхронен косилен апарат

 

Синхронният косилен апарат се грижи за константно качество при косене и оптимално подаване на тревната маса към шахтата за изхвърляне. Това става възможно в резултат на синхронизираното въртеливо движение на разположените под 90° ножове.

 

Синхронен косилен апарат

 

8. Регулируема седалка с пружини

 

Перфектната позиция на седене може да бъде настроена без помощта на инструмент. Така е възможно индивидуално адаптиране на седалката към водачи с различен ръст.

 

Регулируема седалка с пружини

 

9. Ниско прекачване

 

Осигурява удобно качване и слизане, както и широко свободно пространство за краката.

 

Ниско прекачване

10. Система за захващане и насочване на тревата

 

Системата за захващане и насочване на тревата от двете страни на косилния апарат служи за оптимално обхващане на тревните стръкчета по цялата ширина на окосяваната ивица. Тя отвежда тревата към ножовете за косене.

 

Система за захващане и насочване на тревата

 

11. Кош за трева с извит лост

 

Пластмасовият кош за събиране на трева може да бъде изпразнен без усилие от седнало положение на водача с помощта на извит лост. Дизайнът на коша с форма на багерна кофа осигурява оптималното му запълване и изпразване без остатък. Почистването му става лесно.

 

Кош за трева с извит лост

 

 

12. Задвижване на ходовата част с 1 педал

 

При специфичното за STIHL задвижване на ходовата част с 1 педал промяната на посоката на движение се извършва комфортно с помощта на ръчен лост за смяна между предна и задна скорост, което улеснява бързото маневриране. Чувствителният на натиск педал позволява фино регулиране на темпото между максимална скорост и покой. За моментално спиране се грижи отделният педал на спирачката.

 

Задвижване на ходовата част с 1 педал

 

 

13. Електромагнитен ножов съединител (EBC)

 

Системата на съединителя за включване на косилния апарат улеснява включването и изключването на ножовете. Тя се управлява удобно от конзолата за управление.

 

Електромагнитен ножов съединител (EBC)

 

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!