Stihl +
  • Марка: STIHL
  • Кат. номер: 42420112927

STIHL HS 46 C-E, 55 cм Лека бензинова ножица за жив плет с еднолостово управление и ErgoStart (E) (42420112927)

989,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

 

Много лека ножица за жив плет с ErgoStart (E) и ново еднолостово управление, улесняващо стартирането, управлението и обслужването на уреда. Оборудвана с антивибрационна система, капачка на резервоара, която се отваря и затваря без инструмент, и едностранно заточени ножове. Задоволява изискванията на взискателните потребители при поддръжка на храсти и жив плет в двора и градината.

 

 

Технически данни :

 

Дължина на рязане см 55
Работен обем см³ 21,4
Мощност kW/к.с. 0,65/0,9
Тегло кг 1) 4,3
Ниво на звуково налягане dB(A) 2) 95
Ниво на звукова мощност dB(A) 2) 107
Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 3) 4,5/4,9
Обща дължина cм 100
Разстояние между зъбите мм 30

 

 

 

Серийно оборудване :

 

 

1. Ограничител на ножа

 

Комфортните модификации HS 46 C и HS 56 C са оборудвани серийно с ограничител на ножа, който предотвратява както повреди на ножа и редуктора, така също и на елементи, граничещи с живия плет и храстите (напр. стена от естествен камък). Освен това с него се улеснява рязането на приземна растителност. (подобно на снимката)

 

 

Ограничител на ножа

 

 

2. Едностранно заточен режещ нож

 

Двустранно режещият нож е заточен едностранно. Специалната геометрия на зъбите осигурява добра производителност на рязане. (подобно на снимката)

 

Едностранно заточен режещ нож

 

 

3. Двустранно режещ нож

 

С ножиците за жив плет STIHL с двустранно режещ нож постигате отлични резултати както при хоризонтално, така и при вертикално рязане. Благодарение на двете режещи страни на ножа оптимално оформяте живия плет по краища и ъгли. (подобно на снимката)

 

Двустранно режещ нож

 

 

4. Еднолостово управление

 

Всички функции на машината като топъл или студен старт, работа и спиране се управляват посредством един лост. Действие на стоп-бутона при еднолостовото управление: след задействане на спирачната функция лостът се връща обратно в положение I и ножицата за жив плет е готова за повторно стартиране, което изключва погрешното ù управление. (подобно на снимката)

 

Еднолостово управление

 

5. Двигател 2-MIX на STIHL

 

Двутактовият двигател с технология 2-MIX на STIHL пести до 20% гориво и намалява вредните емисии в отпадните газове с до 70% в сравнение с двутактовите двигатели на STIHL с аналогична мощност, но без технология 2-MIX.

 

Двигател 2-MIX на STIHL

 

 

6. STIHL ErgoStart (E)

 

Устройството STIHL ErgoStart осигурява комфортно стартиране на машината. Спирална пружина между стартерното въже и коляновия вал компенсира съпротивлението така, че при изтегляне на въжето то е почти недоловимо. В резултат на това за стартиране на машината са необходими по-малко усилия. Дори и при бавно изтегляне на стартерното въже двигателят запалва лесно. (подобно на снимката)

 

STIHL ErgoStart (E)

 

 

7. Специална капачка на резервоара

 

Патентовани специални капачки на резервоарите за бензин и масло, които бързо и лесно се отварят и затварят без инструмент. (подобно на снимката)

 

Специална капачка на резервоара

 

8. Интегрирано в ръкохватката ухо за закачане

 

Осигурява компактно и сигурно съхранение на уреда като бъде закачен на стена. (подобно на снимката)

 

 

Интегрирано в ръкохватката ухо за закачане

 
9. Електронен запалителен модул

 

Изцяло капсулованият електронен запалителен модул гарантира лесно стартиране и безпроблемна работа на двигателя. Това води до по-добро изгаряне на бензина и по-ниски стойности на вредните емисии. (подобно на снимката)

 

 

Електронен запалителен модул

 

 

10. Ръчна горивоподкачваща помпа

 

С натискане на ръчната горивоподкачваща помпа се подава бензин в карбуратора. По този начин, след дълъг период, в който машината не е била използвана, се намалява броят на изтеглянията на стартерното въже, необходими за запалване на двигателя. (подобно на снимката)

 

Ръчна горивоподкачваща помпа

 

 
11. Антивибрационна система STIHL

 

Гумени тампони, респ. стоманени пружини свеждат до минимум вибрациите, предавани към ръкохватките, което осигурява работа с минимално усилие. (подобно на снимката)

 

Антивибрационна система STIHL

 

12. Дълготрайна филтрираща система

 

Осигурява дълги интервали между почистванията на филтъра и надеждна защита на задвижващия механизъм. (подобно на снимката)

 

Дълготрайна филтрираща система

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане