Stihl +
  • Марка: Einhell
  • Кат. номер: 3410502

Einhell Храсторез GE-CH 1855/1 Li Solo (3410502)

184,99 лв. 154,99 лв.
Купи
Моля, изберете:

Описание :

 

 

Акумулаторната ножица за жив плет GE-CH 1855/1 Li е много мощно устройство, което може да се използва за грижа за живи плетове, храсти и храсти на големи парцели земя и в парцели. Металната скоростна кутия осигурява дълъг експлоатационен живот и лопатките, изработени от лазерно изрязана и диамантено заточена стомана осигуряват чисти резултати при рязане. Вграденият двуръчен предпазител превключва ножовете на по-малко от 1 секунда, когато е изключен превключвател. Ножовете са защитени с покритие от нож, направено от алуминий. Предната ръкохватка е регулируема, задната се върти, така че ножицата за жив плет е много удобна и може да бъде оптимално адаптирана към всяка работна ситуация. Защитата от удари е снабдена с отвор за монтиране на стена, при което ножицата за жив плет е прибрана в светкавица, за да се спести място. В здрав колчан GE-CH 1855/1 Li може безопасно и удобно да се транспортира или прибира. Доставката не включва батерия и зарядно устройство.

 

 

 

Технически характеристики:

 

 

Регулируема ръкохватка
С метални предавки за дълъг живот
Стоманен нож, лазерно изрязан и диамантено заточен
Дължина на ножа: 620 мм
Дължина на рязане: 550 мм
Разстояние между зъбите: 18 мм
Срезове в минута: 2200 минˉ¹
Тегло на продукта: 2,44 кг

 

 

Гаранция: 24 месеца

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане