Stihl +
  • Марка: STIHL
  • Кат. номер: 47840124403

STIHL SE 62 E Висококачествена прахосмукачка за мокро и сухо почистване с автоматично включване на ел. инструмент (47840124403)

449,00 лв. 404,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

+ Подарък 1 бр. Филтърна торба, SE 61/62/E, 5 бр. в кутия (кат. № 4901 500 9004)

 

Компактна прахосмукачка за мокро и сухо почистване с автоматично включване и контакт за електрически инструмент. Прахосмукачката се включва и изключва автоматично заедно с инструмента. С обдухваща функция за почистване на трудно достъпни места. Оборудвана с телескопична всмукателна тръба, филтърно пречистване, комбиниран накрайник с възможност за превключване за почистване на различни подови покрития, накрайник за почистване на трудно достъпни места, универсален накрайник и филтърна торбичка от филц. Много подходяща за почистване на малки работилници.

 

 

 

Технически данни :

 

 

Засмуквано количество въздух л/мин 3 600
Вместимост на контейнера л 20
Макс. подналягане mbar 210
Мощност P(макс.) W 1 400
Тегло, окомплектована кг 8
Ниво на звуково налягане dB(A) 1) 70,9
Дължина на всмукателния маркуч м 3,5

 

 

Серийно оборудване :

 

1.  Автоматично включване (E) и контакт

 

Посредством адаптера за електрически инструменти получената при пробиване, рязане с трион или шлифоване прах, се засмуква още, докато работите. Изключително удобно е директното свързване на електроинструмента към прахосмукачката, която се включва и изключва автоматично заедно с него.

 

Автоматично включване (E) и контакт

 

2. Адаптер с регулиране силата на всмукване

 

Адаптерът дава възможност за оптимално напасване силата на всмукване към съответната задача по почистване, респ. съответния електроинструмент.

 

Адаптер с регулиране силата на всмукване

 

3. Държач за всмукателната тръба

 

За практично съхранение на цялото оборудване за засмукване включително накрайник за почистване на под на уреда посредством двуточково фиксиране.

 

 

Държач за всмукателната тръба

 

 
4. Комбиниран накрайник за под

 

Комбинираният накрайник за под с педално превключване осигурява оптимални резултати при почистване както на гладки подови повърхности, така и на текстилни подови покрития.

 

 

Комбиниран накрайник за под

 
5. Многостепенна филтърна система

 

Чрез комбинацията между филтърна торбичка и филтриращ елемент се постига по-висока степен на филтриране.

 

 

Многостепенна филтърна система

 

6. Обдухваща функция

 

Практичната обдухваща функция разширява областите на приложение на прахосмукачката. Навсякъде, където всмукването не е възможно или целесъобразно, може да бъде почистено посредством лесно превключване на всмукателния маркуч. За да се премине към режим на обдухване трябва само всмукателния маркуч да се вкара в отвора от задната страна на прахосмукачката.

 

 

Обдухваща функция

 

 

7. Телескопична всмукателна тръба

 

Благодарение на телескопичната си функция всмукателната тръба може да се напасва оптимално към ръста на потребителя. С прибрана тръба прахосмукачката е удобна за съхранение или транспортиране.

 

 

Телескопична всмукателна тръба

 

 
8. Филтърно пречистване

 

За лесно почистване на филтърната система е необходимо само да поставите края на всмукателния маркуч в изпускателния отвор на корпуса на прахосмукачката и да натиснете бутона за филтърно пречистване. Филтърът се почиства бързо и автоматично. Всмукателната мощност остава висока без да намалява в резултат на замърсения филтър.

 

Филтърно пречистване

 

9. Автоматично включване (Е) и контакт

 

Посредством адаптера за електрически инструменти получената при пробиване, рязане с трион или шлифоване прах, се засмуква още, докато работите. Изключително комфортно е директното свързване на електроинструмента към прахосмукачката, която се включва и изключва автоматично заедно с него. (подобно на снимката)

 

 

Автоматично включване (Е) и контакт

 

 

10. Универсален накрайник

 

Подходящ за използване при различни задачи по почистване. (подобно на снимката)

 

 

Универсален накрайник

 

11. Накрайник за почистване на трудно достъпни места

 

Накрайниците за почистване на под и на трудно достъпни места са Ви под ръка и с тяхна помощ се справяте лесно и бързо с най-различни задачи по почистване. (подобно на снимката)

 

Накрайник за почистване на трудно достъпни места

 

12. Поставка за съхранение на накрайниците

 

Дава възможност за практично и удобно съхранение на аксесоарите, включени в серийната окомплектовка на машините, напр. всмукателна тръба, универсален накрайник и накрайник за почистване на трудно достъпни места. (подобно на снимката)

 

Поставка за съхранение на накрайниците

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане