Stihl +
  • Марка: STIHL
  • Кат. номер: 42440112641

STIHL SR 450 14L Градинска пръскачка (42440112641)

1 289,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Комфортен уред за разпръскване и разпрашаване с много голям обхват на действие и изключително лесно управление и обслужване. Оборудван с оптимизирана система за разпрашаване на гранули и резервоар за разпръсквания препарат с голяма вместимост. С лесно и бързо стартиране. Преминаването на уреда от режим на пръскане в режим на разпрашаване става изключително бързо без да е необходимо използване на комплект за преоборудване.

 

 

Технически данни :

 

 

Работен обем см³ 63,3
Тегло кг 1) 12,8
Ниво на звуково налягане dB(A) 2) 101
Ниво на звукова мощност dB(A) 2) 110
Ниво на вибрации дясно м/сек² 3) 1,9
Резервоар за разпръсквания препарат л 14
Въздушна струя, макс. дебит м³/ч 4) 1 300
Maкс. обхват, хоризонтален м 14,5

 

 

 

Серийно оборудване :

 

1. 14-литров резервоар с голям отвор за пълнене

 

Голямата вместимост на 14-литровия резервоар дава възможност за продължителна работа без необходимост от често зареждане на разпръсквания препарат. Пълненето на препарата през големия отвор става бързо и чисто почти без разливане и улеснява почистването му. (подобно на снимката)

 

 

14-литров резервоар с голям отвор за пълнене

 

2. Двигател 2-МІХ на STIHL

 

Уредът е оборудван с модерен двигател 2-МІХ на STIHL с ниско ниво на шум и вредни емисии. Двутактовият двигател на STIHL с технология 2-MIX осигурява висока мощност и производителност като при това разходът на гориво е намален с до 20% в сравнение с двутактовите двигатели на STIHL със същата мощност, но без технология 2-MIX.

 

Двигател 2-МІХ на STIHL

 

3. Дозираща система с комфортен лост

 

Големият лост за разпрашаване и разпръскване на гранули е разположен точно под ръкохватката за управление на уреда. С едно движение на ръката Вие не само можете да включите или изключите подаването на препарата, но и да регулирате точно концентрацията му посредством междинните степени.

 

Дозираща система с комфортен лост

 

4. Механика 2 в 1

 

Преминаването на универсалния уред SR 450 от режим на пръскане в режим на разпрашаване се извършва много лесно - без необходимост от използване на комплект за преоборудване, както и от специални технически умения на работещия.

 

Механика 2 в 1

 

 

5. Опростено стартиране

 

Опростено и бързо стартиране на уреда благодарение на автоматичното положение на лоста на стартова газ, еднократното задействане на смукача и горивоподкачващата помпа. (подобно на снимката)

 

Опростено стартиране

 

6. Решетки

 

С помощта на трите допълнително монтиращи се решетки може да бъде променяна посоката и формата на разпръскваната струя. В серийната окомплектовка са включени разпрашаваща, едностранно разпръскваща и двустранно разпръскваща решетки.

 

Решетки

 

7. Антивибрационна система STIHL

 

При моторните пръскачки антивибрационната система ефективно облекчава гръбната мускулатура по време на работа. Гумени тампони намаляват преноса на вибрации от двигателя към ръкохватката, което прави работата по-комфортна и неизморителна. (подобно на снимката)

 

Антивибрационна система STIHL

 

8. STIHL ElastoStart

 

Поради голямата компресия при запалване на двутактов двигател възниква съпротивление, което натоварва мускулите и ставите. Омекотяващият елемент в специалната ръкохватка ElastoStart значително намалява усилието при запалване, което улеснява стартирането на уреда. (подобно на снимката)

STIHL ElastoStart

 
 

9. Мултифункционална ръкохватка

 

Елементите за управление на двигателя и вентилът за подаване на разпръсквания препарат са разположени на ръкохватката. Освен управлението на двигателя Вие можете с една ръка лесно и удобно да включите или изключите подаването на препарата. (подобно на снимката)

 

Мултифункционална ръкохватка

 

10. Презрамени колани

 

Пръскачките са оборудвани с комфортни презрамени колани, с помощта на които тежестта на моторната единица върху гърба на работещия се разпределя оптимално. (подобно на снимката)

 

Презрамени колани

 

Гаранция: 24 месеца за физически лица, 12 месеца за юридически лица.

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане