Stihl +
  • Марка: Einhell
  • Кат. номер: 4170955

Einhell GC-DW 1045 N Потопяема дълбочинна помпа (4170955)

474,99 лв.
Купи
Моля, изберете:

Описание:

 

 

Einhell помпата за дълбоки кладенци GC-DW 1045 N е здрава основна помпа за изпомпване на чиста вода за градини или битова вода и също така е подходяща за изграждане на спринклерна система за тревни площи и големи системи за напояване на градината. Тънката помпа с дълбоко гнездо е идеална за кладенци, резервоари и цистерни. Помпата може да бъде спусната от Einhell до 19 метра в дълбочина с доставеното въже, тя може да бъде здраво и сигурно фиксирана към две окачващи очила. С мощния мотор 1000 вата, потопяемата помпа доставя до 6,500 литра вода на час. Многостепенното работно колело осигурява равномерно налягане. Вграденият възвратен клапан предотвратява обратния поток при изключване. Висококачествените материали и отделните компоненти от неръждаема стомана осигуряват дълъг експлоатационен живот: Корпусът на помпата е от неръждаема стомана, а здравата връзка за налягане е с вложка от неръждаема стомана. Филтърът за мръсотия е от неръждаема стомана. Висококачественото механично уплътнение осигурява дълъг експлоатационен живот. Прекъсвачът защитава устройството в случай на претоварване и се изключва автоматично в такъв случай. Свързването на маркуча е лесно достъпно от върха на помпата.

 

 

Технически характеристики:

 

 

Захранване  220-240 V | 50 Hz

Мощност  - 1000 W

Максимален дебит - 6500 L / h

Максимална височина на доставка - 45 m

Максимална дълбочина на потапяне - 19 m

Дължина на кабела - 22 m

Максимална температура на водата - 35 ° C

Свързване на маркуча - 42mm (G11 / 4 IG)

Диаметър на помпата - 99 mm

 

 

Логистични данни:

 

Дължина - 225 мм

Ширина - 140 mm

Височина - 730 mm

Бруто тегл - 11.48 кг

Тегло на продукта - 7,679 кг

 

 

Гаранция: 24 месеца

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане