Stihl +
  • Марка: STIHL
  • Кат. номер: 45110113521

STIHL HSA 45 Акумулаторен Храсторез с вградена батерия и зарядно устройство (45110113521)

279,00 лв. 251,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

 

Много лека акумулаторна ножица за жив плет с добра производителност при рязане за подрязване на клони в двора и градината. Едностранно заточени ножове с разстояние между зъбите 24 мм, вграден предпазител на режещия нож, завинтен ограничител на ножа, вградена литиево-йонна акумулаторна батерия (36 Wh) с индикатор за нивото на зареждане, тегло 2,3 кг. Време за зареждане на батерията 145 мин/210 мин (80% / 100%).

 

 

Технически данни :

 

 

Дължина на рязане cм 50
Номинално напрежение V 18
Тегло кг 1) 2,3
Ниво на звуково налягане dB(A) 2) 54
Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 3) 1,4/1,5
Обща дължина cм 91
Разстояние между зъбите мм 24,1
Продължителност на работа мин 4) до 40
Акумулаторна технология литиево-йонна

 

 

 

Серийно оборудване :

 

 

1. Компактна и ергономична

 

В резултат на интегрираните акумулаторни клетки уредът е оптимално балансиран както при вертикално рязане, така и при работа на височина над главата на потребителя. Така НSA приляга много удобно в ръцете. Тясната конструкция осигурява голяма свобода на движенията.

 

Компактна и ергономична

 

2. Гумирана ръкохватка

 

Благодарение на стартирането на уреда с двете ръце и гумираната ръкохватка с предпазител на спусъка и спусък потребителят винаги борави безопасно с акумулаторната си ножица за жив плет.

 

Гумирана ръкохватка

 

3. Ограничител на ножа с ухо за закачане

 

Ограничител на ножа предпазва върха на ножовата греда от повреда при работа в близост до стена или до земята. Ограничителят на ножа на ножицата за жив плет е оборудван с вградено ухо за закачане на стена.

 

Ограничител на ножа с ухо за закачане

 

 

4. Индикатор за състоянието на зареждане

 

Оставащото време за работа, респ. на зареждане може по всяко време да бъде отчетено чрез натискане на бутон. Четири светодиода светят или мигат в зелено или червено и индикират състоянието на зареждане, респ. неизправности.

 

Индикатор за състоянието на зареждане

 

5. Ключ за активиране

 

Употребата на уреда е възможна само с ключ за активиране. Ако той бъде изваден, уредът не може да бъде захранен с ток, което служи като защита от неволно стартиране. Така уредът може безопасно да бъде съхраняван и транспортиран.

 

Ключ за активиране

 

6. Заряден кабел

 

STIHL HSA 45 черпи мощност от вградена 18 V литиево-йонна акумулаторна батерия, която се зарежда с енергия удобно посредством заряден кабел.

 

 

Заряден кабел

 

 

7. Тих режим на работа

 

Литиево-йонните уреди са толкова тихи, че при работа с тях няма нужда от носене на средства за защита на слуха.

 

Тих режим на работа

 

8. Режеща система

 

Благодарение на едностранно заточените и двустранно режещи ножове рязането при подравняване и оформяне на храсти и жив плет е много чисто. Ъгълът на заточване от 32° осигурява висока производителност при рязане. Геометрията на режещите зъби позволява отрязване на клонки с дебелина до 8 мм.

 

Режеща система

 

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане