Stihl +
  • Марка: STIHL
  • Кат. номер: 63200111415

STIHL RMA 339, Акумулаторна косачка / без батерия и зарядно/

668,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

 

Най-големите предимства на STIHL RMA 339: тя е лека и практичка и работи без кабел. Нейната иновативна акумулаторна система COMPACT на STIHL получава своята енергия от мощни литиево-йонни клетки. Акумулаторните батерии могат лесно да бъдат използвани и с други уреди на STIHL от тази акумулаторна система. Когато използвате включвания по желание Eco режим работата Ви при косене, събиране на окосената маса и предлаганото като опция мулчиране е изключително икономична. Той адаптира автоматично оборотите на двигателя към текущо необходимата мощност, за да косите колкото е възможно по-продължително. Оптимизираният спрямо посоката на завихряне нож също повишава енергийната ефективност. Така се пести ценен капацитет на акумулаторната батерия и се повишава производителността на единица площ. Но това не е всичко: градинският уред е оборудван освен това с отварящ се кош за трева, както и централна настройка на височината на косене. Така компактната косачка постига отлични резултати при поддръжка на малки и средно големи площи и радва всички градинари с лесното си управление.

 

 

Технически данни :

 

Акумулаторна технология литиево-йонна COMPACT
Ширина на косене см 37
Височина на косене мм 30-70
Кош за трева, вместимост л 40
Тегло кг 14
Ниво на шума, гарантирано LWAd dB(A) 90
Ниво на шума, измерено LWA dB(A) 89,4
Ниво на вибрации ahw м/сек² 1,6
Коефициент на неопределеност K м/сек² 0,8
Коефициент на неопределеност KpA dB(A) 2
Ширина на уреда см 42
Височина на уреда см 107
Дължина на уреда с кош см 122
Стартиране ES (електростарт)
Спиране MS (спирачка на двигателя)

 

 

 

Серийно оборудване :

 

 

1. Ръкохватки за носене

 

За лесно пренасяне на акумулаторната косачка STIHL в нейния корпус са вградени две ръкохватки за носене. С тяхна помощ работещата без кабел косачка може лесно да бъде товарена или поставена в изправено положение. Освен това те могат да се използват и за фиксиране на уреда с ремъци при превозването му.

 

 

Ръкохватки за носене

 

2. Отварящ се кош за трева

 

Иновативният кош за трева от пластмаса се отваря и изпразва много лесно благодарение на механизма му на отваряне и затваряне. При косене въздушният поток води окосената маса в коша за трева и се грижи за оптималното му запълване. Специални ламели в коша насочват въздуха в посока към земята като така предпазват в еднаква степен и потребителя и косачката от завихрената прах и мръсотия. Вграденият индикатор за нивото на запълване посочва подходящия момент за изпразване на коша за трева като така се избягва прекалено ранното или късното му изпразване.

 

Отварящ се кош за трева

 

 

3. Оптимизиран към посоката на завихряне нож

 

Оптимизираният към посоката на завихряне нож реже тревата с минимално съпротивление и така завихря само толкова въздух, колкото е нужно. По този начин той изразходва минимално малко от капацитета на акумулаторната батерия, така че съхранената енергия да стигне за възможно най-голяма площ.

 

Оптимизиран към посоката на завихряне нож

 

 

4. Централна настройка височината на косене

 

Тъй като е подпомогната от пружини централната настройка на височината на косене при този модел акумулаторна косачка STIHL има лек ход и е регулируема на няколко степени до желаната височина на косене. Текущо настроената височина се показва на скала. Така височината на тревата винаги може да бъде оптимално адаптирана към даденостите на тревната площ и употребата.

 

Централна настройка височината на косене

 

 

5. Полимерен корпус

 

Корпусите на акумулаторните косачки STIHL са изработени от висококачествен полимер. Този изключително лек полимерен корпус съчетава голяма устойчивост и здравина срещу въздействия на сила, топлина и UV-лъчи.

 

Полимерен корпус

 

 

6. Лесно движещи се колела

 

Лесно движещите се колела на нашите акумулаторни косачки са много здрави и имат дълъг живот на експлоатация. За да се осигури при косене маневриране без усилие и перфектно спазване на зададената посока, те са оборудвани с тракционен и устойчив профил.

 

Лесно движещи се колела

 

 

7. Сгъваема ръкохватка

 

Благодарение на сгъваемата си ръкохватка акумулаторната косачка се сгъва бързо и без усилие. Така косачката STIHL може много компактно да се съхранява или да се транспортира до следващото място, където ще бъде използвана.

 

Сгъваема ръкохватка

 

 

8. Есо режим

 

С активиран Есо режим оборотите на двигателя на косачката автоматично се адаптират към текущо необходимата мощност. Така акумулаторната косачка STIHL изразходва много малко енергия и се справя с поддръжката на по-голяма площ, преди акумулаторната батерия да трябва да бъде заредена отново.

 

Есо режим

 

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане