Stihl +
  • Марка: STIHL
  • Кат. номер: 63200111420

STIHL RMA 339 C Акумулаторна косачка без батерия и зарядно (63200111420)

779,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

 

Акумулаторна косачка като STIHL RMA 339 C Ви осигурява по-голяма свобода на движение при работа в градината. Тя работи без кабел и е с ниско тегло и освен това разполага с достатъчно резервна мощност за поддръжка на градински площи с малка и средна големина. Тя черпи своята енергия от иновативната акумулаторна система COMPACT на STIHL. Можете да използвате ефективните литиево-йонни клетки и за други съвместими уреди STIHL. При активиран Eco режим косачката работи още по-икономично. Той се грижи за това, оборотите на двигателя да се адаптират автоматично към текущо необходимата мощност. Оптимизираният спрямо посоката на завихряне нож също допринася за ефективността. Така се пести ценен капацитет на акумулаторната батерия и се повишава производителността на единица площ. Допълнителни елементи на оборудването като комфортната моно-ръкохватка с ергономична форма, сгъваемият кош за трева и централната настройка на височината на косене правят косенето с този модел още по-удобно. STIHL RMA 339 C е идеалният уред за градинари, които искат да работят с минимални разходи и едновременно с това да постигат прецизни резултати.

 

 

Акумулаторна технология литиево-йонна COMPACT
Ширина на косене см 37
Височина на косене мм 30-70
Кош за трева, вместимост л 40
Тегло кг 16
Ниво на шума, гарантирано LWAd dB(A) 90
Ниво на шума, измерено LWA dB(A) 89,4
Ниво на вибрации ahw м/сек² 1,6
Коефициент на неопределеност K м/сек² 0,8
Коефициент на неопределеност KpA dB(A) 2
Ширина на уреда см 42
Височина на уреда см 107
Дължина на уреда с кош см 122
Стартиране ES (електростарт)
Спиране MS (спирачка на двигателя)
Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане