STIHL
  • Марка: Raider
  • Кат. номер: 075328

Raider Акумулаторна косачка RDP-SLM20 SOLO (075328)

249,00 лв.
+ -

 

Акумулаторната косачка Raider RDP-SLM20 е единствения представител на градинската техника от серията Raider R20. Това, което здраво свързва градинския инструмент с другите членове на серията е една основа, а именно - три батерии със напрежение 20 V, различаващи се по капацитета си. 
 
Имайки предвид мощността на електродвигателя на косачката, трудният за предсказване разход на електроенергия, който зависи от състоянието на тревните площи и обичайната продължителност на работа, желателно е за косачката да се използва батерията с най-голям капацитет - 4,0 Ah. С този модел акумулаторна косачка, имате възможност да косите на три различни степени височина - 25, 35 и 50 mm. Това се прави поотделно за всяка от двете оси на колелата, които се преместват в желаното положение. 
 
Кошът за събиране на тревната маса е с голяма вместимост. Капакът е изработен от твърда и здрава пластмаса, с ръкохватка за лесно пренасяна до мястото за изпразване. Дъното е гъвкаво, а страниците са от мрежеста, добре пропускаща въздуха материя. Наличен е и индикатор от типа "клапа", която се поддържа изправена от налягането на въздушната струя. При запълване на коша тя пада, което е сигнал, че той трябва да бъде изпразнен. Свалянето и поставянето на коша към косачката е бързо и лесно. 
 
Косачката има пластмасов "ключ", който прекъсва електрическата верига, когато е изваден. Двигателят се управлява едновременно от две ръкохватки, които при работа се притискат едновременно или само едната, при водене на машината с една ръка. Наличен е и блокиращ бутон, който не позволява неволно включване на двигателя.
 
Височината на ръкохватката може да се регулира в широк диапазон, за максимално удобство на ползващия. 
 
 
 
 Технически данни :
 
 
Волтаж на акумулатора 20 V
Ширина на косене 36 см
Регулиране на височината Да
Кош за трева Да
Капацитет на коша за трева 35 л
Тегло 16 кг

 

*Артикула се доставя без батерия и зарядно устройство.

 

Гаранция : 36 месеца за физически лица, за фирми 12 месеца

 

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Metabo, Makita, Lavor, Einhell и Dremel, на които АЛПЕ Трейд ООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане