Stihl +
  • Марка: STIHL
  • Кат. номер: 60130111136

STIHL GHE 140.0 L Компактна електрическа дробилка (60130111136)

799,00 лв. 719,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

 

С електрическата дробилка STIHL GHE 140.0 L можете да надробявате материали и там, където има наложени ограничения на шума. Мощният електрически двигател се отличава със здравина и равномерен ход. Режещият механизъм на градинската дробилка работи бавно и така надробява средни количества твърд материал за надробяване. Благодарение на широкия отвор с форма на детелина можете лесно да подавате в дробилката клони с дебелина до 40 мм. Ефективният режещ вал бързо ги превръща в ценна маса за компост като при това работи тихо и с минимални вибрации. Надробените клони падат директно в интегрирания контейнер за надробен материал с вместимост 60 л, който с помощта на ръкохватките си за носене може да бъде пренасян и изпразван добре. С STIHL GHE 140.0 L намалявате бързо масата на отрязания дървесен материал, като така освобождавате място за нов растеж. Благодарение на сгъваемия механизъм електрическата дробилка се събира компактно и бързо в интегрирания контейнер за надробен материал.

 

Коефициент на неопределеност KWA dB(A) 2,4
Макс. дебелина на клона Ø мм до 40
Коефициент на неопределеност KpA dB(A) 3
Гарантирано ниво на звукова мощност LWAd dB(A) 93
Номинална честота на въртене на работен инструмент об/мин 40
Тегло кг 23
Номинално напрежение V 230
Номинална мощност W 2 500
Измерено ниво на звуково налягане LpA dB (A) 85

 

Гаранция 24 месеца за физически лица 12 месеца за юридически

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане