Stihl +
  • Марка: STIHL
  • Кат. номер: 42410110932

STIHL SH 86 Бензинов уред за обдухване (42410110932)

779,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

 

 

Много подходящ за почистване на големи площи. Със серийната окомплектовка може да се използва и като уред за обдухване. С плавно регулиране на оборотите, кръгла и плоска дюза, STIHL ElastoStart, антивибрационна система на STIHL, двигател 2-MIX, HD2 филтър. Презрамният колан не е част от серийната окомплектовка на уреда.

 

 

Технически характеристики :

 

 

Съотношение на надробяване 1:14
Работен обем cм³ 27,2
Gewicht kg 5,8
Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 1) 2,5/2,5
Сила на обдухване N 15
Maкс. скорост на въздушната струя м/сек 2) 76
Maкс. скорост на въздушната струя м/сек 3) 89
Дебит на въздушната струя м³/ч 2) 755
Окомплектовка кръгла дюза
Дебит на въздушната струя м³/ч 3) 620
Ниво на звуково налягане dB(A) 4) 90
Ниво на звукова мощност dB(A) 104
CO2 g/kWh 848

 

 

Серийно оборудване :

 

 

HD2 филтърZoom

 

HD2 филтър

 

HD2 филтърът, изработен от полиетиленов филтърен материал, има значително по-фини пори в сравнение с филтрите от кече и филтрира и най-фините частици прах. Цялостното му почистване е много лесно. При нормална употреба на уреда експлоатационният живот на филтъра е толкова дълъг, колкото е и този на уреда.

 

 

Двигател 2-MIX на STIHLZoom

 

 

Двигател 2-MIX на STIHL

 

 

Прясната смес и изгорелите газове се разделят посредством въздушна възглавница, която застава пред прясната смес. В началото на изпусквателно-преливащия такт този чист въздушен слой преминава от преливните канали в горивната камера и “продухва” отпадните газове през изпускателния отвор. Въздушната възглавница намалява загубата на въздух със съдържание на гориво, а по този начин и замърсяването на околната среда. (подобно на снимката)

 

 

Антивибрационна система STIHLZoom

 

 

Антивибрационна система STIHL

 

 

Служи за намаляване на вибрациите до минимум и осигурява комфортна работа и при продължително, непрекъснато използване на уреда. (подобно на снимката)

 

 

Лост за газта, фиксиращ се със стоп-бутонZoom

 

 

Лост за газта, фиксиращ се със стоп-бутон

 

Лостът за газта може да бъде фиксиран във всяка желана позиция между празен ход и пълна газ. Кратко натискане на стоп-бутона гарантира сигурно изключване на уреда. След това уредът автоматично отново е готов за стартиране.

 

 

STIHL ElastoStartZoom

 

 

STIHL ElastoStart

 

 

Поради голямата компресия при запалване на 2-тактов двигател възниква съпротивление, което натоварва мускулите и ставите. Омекотяващият елемент в специалната ръкохватка ElastoStart значително намалява усилието при запалване, което значително улеснява стартирането на уреда. (подобно на снимката)

 

 

Управление на уреда с една ръкаZoom

 

 

Управление на уреда с една ръка

 

 

Управлението на уреда е лесно и комфортно, тъй като ръката остава непрекъснато на ергономичната гумирана ръкохватка. Лостът за газта може да бъде фиксиран във всяка желана позиция между празен ход и пълна газ, което улеснява работата особено при продължително непрекъснато използване на уреда. (подобно на снимката)

 

 

Ръчна горивоподкачваща помпаZoom

 

 

Ръчна горивоподкачваща помпа

 

 

С натискане на ръчната горивоподкачваща помпа се подава бензин в карбуратора, в резултат на което при запалване на машината след дълъг период, в който тя не е била използвана, се намалява броят на изтеглянията на стартерното въже. Всички моторни уреди за поддръжка на зелени площи и всички уреди за обдухване са оборудвани с ръчна горивоподкачваща помпа. (подобно на снимката)

 

 

Предпазни очилаZoom

 

 

Предпазни очила

 

 

За Вашата безопасност при работа в серийната окомплектовка на уреда са включени и предпазни очила. Не се запотяват и имат широка странична защита. (подобно на снимката)

 

 

Гаранция: 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица;

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане