Stihl +
  • Марка: Makita
  • Кат. номер: 2712

Makita 2712 Настолен циркуляр с маса (2712)

1 386,00 лв. 1 140,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Описание:

 

 

Настолен циркуляр с маса  Makita 2712  2.00 kW произведена от износоустойчиви и висококачествени материали, гарантиращи надеждна и сигурна употреба. Максималните нива на шум, които достига металообработващият инструмент са 105 децибела. Изключително здрава машина, подходяща за прецизно рязане. Разтегателна работна маса с ограничители за рязане на големи заготовки. Удобният бутон за включване/изключване осигурява по-лесна работа с инструмента. Наличие на колела за по-лесно транспортиране. Вградено устройство за изсмукване на прахта и с възможност за включване на прахосмукачка Makita или друг уред за прахоулавяне.

Стационарен циркуляр Makita 2712 с диск 315 mm за надлъжно и напречно рязане е с мощността на двигателя при високи скорости 1650 W и позволява на машината за рязане да реже ефективно и бързо дъски, греди, панели и панели с дебелина до 85 mm. Асинхронният двигател допринася за по-малко шумна и по-плавна работа. Режещият диск се накланя за наклонен ъгъл на рязане до 45 градуса. За удобно движение на работната платформа моделът е оборудван с чифт колела и сгъваеми дръжки. 

 

 

Технически характеристики:

 

 

Специалният бутон на рамката ви позволява незабавно да спрете двигателя в случай на авария.

Чист работен процес: Защитното покритие предотвратява разпространението на отпадъците от триони, а предоставената дюза ви позволява да използвате външен уред за прахосмучене работещ с машината.

Лесно придвижване: Двете колела и двете дръжки улесняват придвижването на машината по протежение на работната платформа и правят възможно придвижването и от един човек.

Асинхронен тих двигател

Висок живот на двигателя

Лесна поддръжка

Висока мощност

Голям режещ диск

Наклонена нарязана на 45 градуса

Паралелни спирки и водачи

Допълнителна странична маса 80х40см

Съединител за свързване на прахосмукачка

Колела и дръжки за удобно движение

Захранващ кабел 3 м

 

 

Гаранция: 24 месеца за физическо лице, 12 месеца за юридическо лице. 36 месеца след регистрация в сайта на Makita.

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане