Stihl +
  • Марка: Einhell
  • Кат. номер: 2347140

Einhell Акумулаторна прахосмукачка за сухо и мокро почистване TE-VC 36/30 Li S-Solo (2347140)

359,99 лв. 309,99 лв.
Купи
Моля, изберете:
 

Акумулаторната прахосмукачка за мокро и сухо почистване Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo е незаменимо помощно средство за сушене и почистване в къщата, мазето, работилницата или гаража. Акумулаторната прахосмукачка е част от високоефективната фамилия Power X-Change и следователно може да се използва много гъвкаво далеч от контакта на захранването и благодарение на мощните и дълготрайни батерии винаги имате подходящ помощник в ръка дори и при трудни приложения. Като член на PXC семейството могат да се използват батерии от цялата гама на системата. Благодарение на двете скорости ECO и BOOST, батерията се използва оптимално. Контейнерът от неръждаема стомана побира 30 литра, и е устойчив на ръжда. Големите колела и позволяват лесно транспортиране. Държачът за аксесоари е особено практичен за чисти съхранения, така че едно захващане на аксесоарите е достатъчно по време на работа. На резервоара има винт за източване на вода за бързо и лесно източване на засмуканата вода. На дръжката има регулатор на въздуха. Телескопичната тръба с диаметър 36 мм е изработена от неръждаема стомана. Обхватът на доставката включва тежкотоварния смукателен маркуч (Ø 36 мм, дължина 2,5 м), както и голямата комбинирана дюза за килими и гладки подове. Благодарение на предоставения филтър за пяна, плисиран филтър и хартиена торбичка. Доставката се извършва без батерия и зарядно!

 

 

Технически характеристики:

 

  • Захранване: 36V / 2x18V
  • Смукателна мощност: 100/150 mbar
  • Контейнер: 30 литра 

 

 

Гаранция: 36 месеца 

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане