Stihl +
  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: 01766-20

GARDENA 4700/2 инокс Автоматична помпа за резервоари за дъждовна вода (01766-20)

283,62 лв. 255,26 лв.
Купи
Моля, изберете:

Описание:

 

 

Превърнете дома си в райска градина. Търсите интелигентна и мощна помпа за вода с впечатляващ обхват и дълъг живот? Тогава автоматичната помпа за резервоар за дъждовна вода GARDENA 4700/2 инокс е точно това, което търсите. С тази помпа вашата градина ще расте. Събирайте удобно дъждовната вода във варел и поливайте градината си с нея.
Удобна, много мощна и здрава – тези характеристики правят автоматичната помпа за резервоар за дъждовна вода 4700/2 инокс различна. Помпата е проектирана да бъде функционална, ефективна и удобна за използване. Нейният корпус с ширина от едва 149 mm е направен от солидна неръждаема стомана и свръзка от същия материал. Помпата за резервоар за дъждовна вода осигурява капацитет от 4700 l/час при работно налягане 2,3 бара. Искате да я използвате със своя градински разпръсквач или дори с по-голям спринклер, като AquaZoom? Помпата е идеална и за двете, както и за много други приложения.
Тя разполага с автоматична функция за вкл./изкл. за автоматично управление и защита от работа на сухо. Функцията за автоматично превключване стартира и спира помпата автоматично, когато водата е необходима или вече не е нужна: тя дори може да се използва с компютър за напояване. Допълнително вграденият и лесен за почистване филтър предпазва помпата и свързващите устройства от замърсяване или повреда. Патентованата телескопична тръба, направена от лек и издръжлив алуминий, позволява бързо и лесно регулиране: удобно се адаптира до подходяща дължина за вашия варел за дъждовна вода (760 – 960 mm). По този начин можете лесно да насочвате водата над ръба на варела – с малки загуби и без прегъване. Искате да регулирате дебита или да затворите маркуча напълно, за да не изтича вода? Включеният регулиращ клапан ще ви е много полезен.
При толкова много практични функции транспортирането също е изключително удобно. За да не ви пречи свързващият кабел, можете да го закачите на здравата тръба, която след това можете да използвате като удобна и неплъзгаща дръжка, за която с лекота да носите помпата.
Първокласната автоматична помпа за резервоар за дъждовна вода 4700/2 инокс осигурява изключителна ефективност и максимален комфорт. Нашите продукти са олицетворение на ценностите надеждност, качество и издръжливост.

 

 

Технически характеристики:

 

 

Номинална мощност: 550 W

 

Максимален дебит: 4700 l/h

 

Макс. налягане: 2.3 bar

 

Макс. дълбочина на потапяне: 7 m

 

Макс. височина на изхвърляне head: 23 m

 

Макс. температура на течността: 35 °C

 

Дължина на кабела: 10 m

 

Тип захранващ кабел: H05 RNF

 

Клас на ел. защита: IP X8

 

 

Гаранция: 24 месеца физическо лице, 12 юридическо лице

 

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане