Stihl +
  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: 01771-20

GARDENA 5900/4 инокс Автоматична потопяема нагнетателна помпа - (01771-20)

618,00 лв. 553,50 лв.
Купи
Моля, изберете:

Описание:

 

 

Автоматичната потопяема нагнетателна помпа GARDENA 5900/4 инокс е високоефективна помпа за напояване и домашно водоснабдяване. Тя пренася големи количества вода от кладенци и резервоари ефективно и ефикасно. Тя е не само мощна по отношение на налягането, но и е почти безшумна. Водата може да се извлича безпроблемно дори от по-големи дълбочини.
Впечатляващите възможности на помпата с капацитет до 5900 l/час и работно налягане от 3,5 бара се демонстрират от възможността ѝ да работи с до три спринклера едновременно. Автоматичната потопяема нагнетателна помпа 5900/4 инокс позволява по-ефективно и екологично напояване благодарение на автоматичната функция за превключване, която стартира помпата, когато водата е необходима, и я спира отново автоматично, когато вече не е нужно да се подава вода – това спестява както вода, така и енергия, и е задължително за домашно водоснабдяване. Възможно е дори напълно автоматично поливане в съчетание с компютър за напояване.
Благодарение на вградения възвратен клапан водата е винаги на ваше разположение много бързо. В случай на изтичане от тръбата за вода защитата от протичане спира помпата, за да предотврати повреда. Патентовата програма за малки количества осигурява гладка работа с малки уреди, като перални или системата за капково напояване Micro-Drip-System.
Практичната помпа има диаметър от едва 149 mm и това позволява да се използва за кладенци с диаметър от 150 mm. Приложени са въже с дължина 20 m и свързващ кабел с дължина 15 m за повече възможности за употреба. Благодарение на висококачествения корпус от неръждаема стомана и връзката от неръждаема стомана помпата е защитена под водата и осигурява стабилност с фиксирани тръби.
В случай на образуване на утайки на дъното на кладенеца разполагате с бързо решение: помпата може да се използва с плаващ смукател – уникално гъвкаво решение! Помпата и свързващите устройства са защитени от запушване и повреда благодарение на филтъра с голям обем, който се почиства лесно.
Висока ефективност, надеждност, издръжливост – автоматичната потопяема нагнетателна помпа 5900/4 инокс от GARDENA е всичко, което желаете, благодарение на висококачествените компоненти.

 

 

Технически характеристики:

 

 

Номинална мощност: 900 W

 

Максимален дебит: 5900 l/h

 

Макс. налягане: 3.5 bar

 

Макс. дълбочина на потапяне: 12 m

 

Макс. височина на изхвърляне head: 35 m

 

Макс. температура на течността: 35 °C

 

Дължина на кабела: 15 m

 

Тип захранващ кабел: H05 RNF

 

Клас на ел. защита: IP X8

 

 

Гаранция: 24 месеца физическо лице, 12 юридическо лице

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане