STIHL
  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: 1499-20

Gardena Помпа за дълбоки кладенци 6000/5 inox automatic (1499-20)

939,32 лв. 1 021,00 лв.
+ -

 

С автоматичен режим - поливайте удобно и мощно изпомпвайте вода от големи дълбочини

 

 

Помпата за дълбоки кладенци 6000/5 inox automatic е най-подходящият продукт за дълбоки, сондирани или прокопани кладенци с малки диаметри от 10 см. Изключително високопроизводителна и безшумна, тя изпомпва вода от дълбочина до 20 метра - дори когато е потопена за дълго време - за напояване на вашата градина или за вода за хигиенни нужди за дома ви. За удобство и пестене на енергия при работа помпата е оборудвана с иновативна автоматична функция. Вградената електроника с ел. прекъсвач активира помпата, когато водата е необходима, и след това отново я изключва. Корпусът от неръждаема стомана осигурява дълъг живот и безопасна работа под водата. Използвани са само здрави и висококачествени материали. Филтърът, който също е от неръждаема стомана, предотвратява навлизане на нечистотии в помпата. Освен това може да бъде монтирана опора, която повдига помпата, и особено в случая с цистерни, значително намалява засмукването на остатъци и пясък от земята. Топлинният прекъсвач защитава почти безшумния, неизискващ поддържане и оборудван с работен кондензатор двигател от прегряване. Благодарение на 7-степенната засмукваща турбина, енергоспестяващият двигател изпомпва мощно, ефикасно и тихо водата от максимум 20 метра дълбочина. Практично: благодарение на 22-метровия свързващ кабел помпата се монтира бързо и с включено в комплекта укрепващо въже, може лесно да се потапя или изтегля нагоре, ако е необходимо.
 
 
 
 
 
Характеристики
 

 

Номинална мощност

 

 

950 W

 

 

Максимален дебит

 

 

6000 l/h

 

 

Макс. налягане

 

 

5 bar

 

 

Макс. дълбочина на потапяне

 

 

19 m

 

 

Макс. височина на изхвърляне head

 

 

50 m

 

 

Макс. температура на течността

 

 

35 °C

 

 

Тегло

 

 

9 kg

 

 

Дължина на кабела

 

 

22 m

 

 

Тип захранващ кабел

 

 

H07 RNF

 

 

Клас на ел. защита

 

 

IP X8

 

 

 

 

Практични автоматични функции

 

Вградената електроника с ел. прекъсвач активира помпата, когато водата е необходима (напр. при пускане на водата в тоалетната), и след това автоматично я изключва. Удобно, щади помпата и пести електроенергия.

 

 

Auto_On_Off_picto

 

 

 

Петгодишна разширена гаранция при регистрация

 

GARDENA предлага петгодишна разширена гаранция, ако регистрирате своята покупка на адрес www.gardena.com/registration до три месеца. Подробности можете да намерите на този линк, както и в инструкциите за работа, предоставяни с продукта. Законните права се прилагат без ограничения. Гаранцията не покрива износващи се части, батерии и зарядни устройства.

 

 

Warranty 5 years-P-001

 

 

За тесни отвори

 

С диаметър от едва 9,8 cm компактната помпа за дълбоки кладенци е идеално пригодена за всички кладенци, достигащи големи дълбочини и имащи тесни отвори.

 

01499-20-L-012-38cm.eps

 

 

Здрава изработка и надеждност

 

Корпусът от неръждаема стомана защитава помпата от повреди и така гарантира дълъг живот и безопасна работа под водата.

 

01499-20-L-003-47cm_V1.tif

 

 

Висока продуктивност

 

Водата минава през 7-степенна засмукваща турбина и така се гарантира изключително висока производителност и ниско ниво на шум при изпомпване на водата към желаното място.

 

01492-20-L-001-47cm_V1.tif

 

 

Защита срещу работа на сухо

 

Вградената защита срещу работа на сухо защитава помпата от повреди, като спира работата й, когато има твърде малко вода и така предотвратява работа на сухо.

 

WEB ONLY - 01740-20-p-005-web_only

 

 

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Metabo, Makita, Lavor, Einhell и Dremel, на които АЛПЕ Трейд ООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане