Stihl +
  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: 09020-29

GARDENA 3000/4 Хидрофорна уредба с разширителен съд (9020-29)

320,00 лв. 281,70 лв.
Купи
Моля, изберете:

Описание:

 

 

Хидрофорната уредба с разширителен съд GARDENA 3000/4 е вашето решение за автоматично водоснабдяване в дома и в градината. Бърза и лесна за монтиране, тази стационарна помпа разпределя вода от варели за дъждовна вода, кладенци и цистерни до местата, където е необходима в дома. Можете да пестите вода, да намалите сметките за вода и да се грижите за околната среда, като използвате помпата за пренос на вода до градинска чешма, пералня или за измиване на тоалетна. Хидрофорната уредба с разширителен съд GARDENA 3000/4 е проектирана така, че да е лесна за монтиране, компактна и устойчива. Големият резервоар от 19 l, направен от висококачествена EPDM мембрана, е издръжлив, дълготраен и осигурява ниски фази на помпата. Електрическата помпа работи ефективно и безопасно с вградена функция за автоматично термично изключване в случай на прегряване на турбината. 
 
 
 

Технически характеристики:

 

 

Номинална мощност: 600 W

 

Максимален дебит: 3000 l/h

 

Макс. налягане: 3.5 bar

 

Макс. височина на изхвърляне head: 35 m

 

Макс. температура на течността: 35 °C

 

Дължина на кабела: 1.5 m

 

Тегло: 13.4 kg

 

Тип захранващ кабел: H07 RNF

 

Клас на ел. защита: IP X4

 

 

Моделът се характеризира с:

 

 

Устойчив и екологичен

 

Използвайте по-ефективно вашето водоснабдяване, като използвате резервоара под налягане GARDENA, за да разпределяте вода около къщата си за различни експлоатационни нужди, включително; градинско поливане, перални машини и за тоалетната.

 

09020-29-L-003

 

 

Лесно за употреба

 

Проектиран да бъде дълготраен и изработен от качествени материали, включително месингови винтови резби и висококачествена мембрана на резервоара EPDM.

 

09020-29-F-005

 

Ефективна работа

 

Снабден с термозащитен превключвател GARDENA, предпазващ двигателя от прегряване. Големият 19л резервоар осигурява ниски фази на помпата.

 

09020-29-F-004

 

Месингови нишки

 

Устойчивите месингови вложки са идеални за неподвижни инсталации. Два двойни конектора G1 в обхвата на доставката позволяват лесна връзка с аксесоари на GARDENA като маркучи или филтри.

 

09020-29-S-004

 

 

Компактен и незаемащ много пространство

 

Опростеният дизайн ще се впише дори в най-малките домове, което го прави ненатрапчив във вашата къща.

 

09020-29-L-003

 

Удобен за пълнене и източване

 

Без пръски и лесен за пълнене без фуния поради допълнителния отвор за пълнене. Изпускателният винт позволява изтичане на останалата вода, като помпата ви е защитена срещу евентуални повреди при замръзване.

 

09020-29-F-002

 

 

 

 

Гаранция: 24 месеца физическо лице, 12 юридическо лице

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане