STIHL
  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: 09022-29

Gardena Хидрофорна уредба с разширителен съд 3600/4 (09022-29)

290,72 лв. 316,00 лв.
+ -

Описание:

Високоефективно устойчиво водоснабдяване за къщата и градината ви

Хидрофорната уредба с разширителен съд GARDENA 3600/4 е вашето високоефективно решение за автоматично водоснабдяване в дома и в градината. Идеално решение с лесен монтаж в дома като част от водоснабдителната ви система, можете да използвате безплатна дъждовна вода за напояване на градината или като сервизна вода в домакинството. Стационарната електрическа помпа разпределя вода от варели за дъждовна вода, кладенци или цистерни до местата, където е необходима в дома. С лят железен корпус и турбина с мощност 800 W, тази високоефективна помпа е създадена за дългосрочно ползване и се обслужва лесно. Можете да пестите вода, да намалите сметките за вода и да се грижите за околната среда, като използвате помпата за пренос на вода до градинска чешма, пералня или за измиване на тоалетна. Благодарение на ефективността от 3600 литра в час и работното налягане от 4,0 бара, тя е достатъчно мощна за повечето градински приложения с мощност за засмукване до дълбочина от 7 m.
Благодарение на корпуса от лято желязо помпата работи при ниски нива на шум. Хидрофорната уредба с разширителен съд GARDENA 3600/4 е проектирана така, че да е лесна за монтиране, компактна и устойчива. Резервоарът с вместимост 19 литра, направен от висококачествена EPDM мембрана, е издръжлив, дълготраен и осигурява кратки фази на изпомпване. Електрическата помпа работи ефективно и безопасно с вградена предпазна функция за автоматично термично изключване в случай на прегряване на турбината. Допълнителният отвор за пълнене осигурява бърз и лесен монтаж. Вграденият датчик за налягане ви позволява да следите работата на помпата, а също така имате и лесен ключ за вкл./изкл. Преди да настъпят първите студове, просто източете помпата с помощта на винта за източване. Здравият корпус на помпата е идеален за всякакви фиксирани инсталации и осигурява ниски нива на шум при работа.
Не трябва да се изпомпва солена вода, агресивни или леснозапалими вещества, както и хранителни продукти.
Проектирана за дългосрочна употреба с висококачествени материали и ниска необходимост от обслужване. Хидрофорната уредба с разширителен съд GARDENA 3600/4 е идеална покупка, ако търсите ефективен начин за разпределяне и използване на вода за множество приложения у дома и на открито.
 
 
Характеристики:
Номинална мощност 800 W
Максимален дебит 3600 l/h
Макс. налягане 4 bar
Макс. височина на изхвърляне head 40 m
Макс. температура на течността 35 °C
Дължина на кабела 1.5 m
Тип захранващ кабел H07 RNF
Клас на ел. защита IP X4

 

 

Гаранция след регистрация: 40 месеца в срок от 3 месеца датата на покупка. (*Важи до края на 2020г.)

Гаранция без регистрация: 24 месеца 

 

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Metabo, Makita, Lavor, Einhell и Dremel, на които АЛПЕ Трейд ООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане