Stihl +
  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: 18700-20

Gardena Aqua S Въртящ се спринклер 18700-20 (18700-20)

41,00 лв. 36,90 лв.
Купи
Моля, изберете:

Описание :

 

 

Прецизно равномерно напояване за малки морави

 

 

Наслаждавайте се на всеки сантиметър от лятото – с въртящия се спринклер Aqua S от GARDENA. Спринклерът гарантира равномерното и прецизно поливане на моравата и растенията ви, без образуване на локви. Aqua S е създаден за площи от 90 до 220 m² и може да се монтира за секунди.
Просто го поставете на моравата и задайте обхвата между 7 и 17 метра с помощта на плъзгача. Максималната ширина на обхвата на Aqua S е 13 метра. След свързване на маркуча можете да пуснете водата и вашите растения ще се поливат надеждно. Това не само е добре за растенията, но и ви позволява да прекарвате повече време в правене на други неща. Издръжливият материал с метални компоненти гарантира здравото поставяне на спринклера на земята. Също така е добре да се отбележи, че Aqua S е защитен от замръзване, както и от УВ лъчите, което означава, че не е необходимо да го премахвате от моравата след всяко използване. Гаранцията на производителя за срок от 5 години допълнително подчертава високото качество заедно с клеймото "Направено в Германия". Почистването на Aqua S става също толкова лесно, както и монтирането. Връзката за вода има вграден метален филтър, който може лесно да се изважда чрез завъртане на връзката. След това просто я дръжте под течаща вода, за да я почистите. Ако по дюзите се натрупа варовик, използвайте приложената игла: тя се намира на другия край на спринклера в капаче с винт. Използвайте я за отпушване на дюзите с бързо пробиване.
 
 
 
Технически характеристики :
 
 
 
Покривна площ Min 90 m²
Покривна площ Max 220 m²
Обхват на разпръскване Ø Min 7 m - 17 m
Ширина на разпръскване макс. 13 m
Гаранция от ГАРДЕНА 5 години гаранция
 
 
 

Функции

 

 

18700-20-L-002

 

 

Винаги е приятно и равномерно

 

Дюзите на осцилиращия спринклер Aqua S осигуряват непрекъснато и високо прецизно поливане на тревата на площи от 90 до 220 м². Равномерното поливане също предотвратява образуването на локви.

 

 

18700-20-L-008

 

 

Лесно като пай

 

Сглобяването на осцилиращия спринклер на ръка и свързването с маркуч отнема само няколко стъпки. Използвайте плъзгача, за да зададете обхвата (7–17 метра), както и вида на поливането. Той ви позволява да поливате само едната страна (отляво или отдясно), вместо да поливате и двете едновременно. Ширината на струяята винаги остава макс. 13 метра.

 

 

UV/Frost resistent-P-001_4c

 

 

Вали или грее слънце

 

Независимо дали е замръзнало или слънцето грее, трайният материал на Aqua S предпазва осцилиращия спринклер от замръзване и UV лъчение.

 

 

18700-20-L-004

 

 

Много чист

 

Водната връзка на Aqua S има неръждаем метален филтър, който предотвратява навлизането на частици мръсотия в осцилиращия спринклер. Тя може да бъде премахната, така че да можете да я почистите лесно под течаща вода. Използвайте иглата, разположена в капачката на винт на спринклера, за да отстраните варовиковите натрупвания в дюзите.

 

 

Made in Germany black-T-001-cmyk

 

 

Най-високо качество на продукта

 

Качествените продукти на GARDENA, произведени в Германия са еталон за доказани работни характеристики, надеждност и постоянна иновация.

 

 

Warranty 5 years-T-084_cmyk

 

 

5-годишната гаранция осигурява високо качество

 

* След регистрация на gardena.com/registration до 3 месеца след покупката. Гаранционни условия. на gardena.com/warranty.

 
 
Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!