Stihl +
  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: 967039401

Gardena комплект за напояване Micro Drip (967039401)

108,10 лв. 97,29 лв.
Купи
Моля, изберете:

Описание: 

 

 

Комплект, съдържащ всички нужни аксесоари за напояване (без компютър за вода) на 7 саксии и три сандъчета за цветя. С възможност за удулжение.

 

 

Функции

 

 

13001-20-L-001

 

 

Готов веднага за употреба

 

Комплектът Micro-Drip-System Starter Set Plant Pots M на GARDENA включва всички основни компоненти за напояване с пестене на водата за саксии по балкони и вътрешни дворове. Комплектът може да се разшири според изискванията чрез продукти от системата GARDENA Micro-Drip-System и комплектите за разширение 13005 и 13006 може да се управлява автоматично чрез използване на системата GARDENA Water Control.

 

 

01391-20-L-003

 

 

Индивидуално регулируемо, икономично капково напояване

 

Количеството на водата за всяка саксия може точно и индивидуално да се дозира с капковото напояване от Микрокапковата система.

 

 

01302-26-S-003-26cm

 

 

Гъвкаво и лесно боравене

 

Патентованата технология за бързо и лесно свързване гарантира лесната настройка и преоборудване на системата за напояване, както и постоянната херметична тръбна връзка.

 

 

01340-20-F-004

 

 

Водоспестяващо напояване

 

Количеството на водата за всяко едно растение може да се регулира точно чрез използване на системата за капково напояване Micro-Drip-System. Това води до получаване на индивидуално, икономично напояване, което отговаря точно на изискванията.

 

 

Made in Germany black-T-001-cmyk

 

 

Най-високо качество на продукта

 

Качествените продукти на GARDENA, произведени в Германия са еталон за доказани работни характеристики, надеждност и постоянна иновация.

 

 

Технически характеристики:

 

 

Комплект с конектори 10 m маркуч, 3,5 mm вътрешен диаметър, 7 дюзи за водна мъгла (вкл. 1 дюза за водна мъгла със спирателен кран), 13 закрепващи скоби, конектор за маркуч и щуцер с клапан за управление на потока
Употреба Комплектът за охлаждане с водна мъгла на открито осигурява охлаждащо действие на открито в горещите летни дни. Фина водна мъгла, разпръсквана от дюзите за водна мъгла понижава температурите с до 6 °C. Лесно може да се монтира на балкони, тераси, под слънчобрани и в тенти. Системата се свързва към водопроводния кран с помощта на интегриран конектор за маркуч OGS.
Воден поток 13 l/h
Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!