Stihl +
  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: 18030-20

Gardena Comfort Flex 1/2" 10м Маркуч (18030-20)

36,25 лв. 29,02 лв.
Купи
Моля, изберете:

 

Описание :

 

 

Маркучът Comfort FLEX на GARDENA с профил Power Grip гарантира перфектната му връзка с конектор благодарение на нова технология, наподобяваща връзката на зъбни колела. Профилът Power Grip предлага това, което много градинари дълго са си мечтали – надеждна връзка с перфектна сила на задържане. Още един положителен ефект от профила: маркучът лесно се навива и се приплъзва с по-малко усилия. Благодарение на спираловидната текстилна мрежа с две спирали, намотани в двете противоположни посоки, маркучът е устойчив на налягане и запазва своята форма, но остава гъвкав и лесен за употреба. Не се усуква, пречупва или завързва на възел. Той е перфектният помощник за лесно и удобно напояване във Вашата градина. Ако е необходимо, маркучът може да се свърже в система от конектори и всякакви поливни аксесоари от Оригиналната система GARDENA. Не съдържа вредни вещества (фталати, използвани за подобряване пластичността на пластмасите), както и тежки метали и разбира се, е устойчив на UV лъчи. Дебелите стени го правят здрав и устойчив.  

 

 
 
Характеристики
Максимално налягане 25 bar
Дължина на маркуча 10 m
Диаметър на маркуча 13 mm
Гаранция от ГАРДЕНА 20 години гаранция

 

 

 

 

Функции :

 

Power Grip-I-Flex

 

 

С профил Power Grip

 

Този профил на маркуча гарантира перфектната връзка между него.

 

 

18039-20-L-001-47cm_V1

 

 

Висококачествено подсилване от текстилна спираловидна мрежа

 

 

Благодарение на текстилното подсилване маркучът не се усуква, пречупва или завързва на възел. Много е гъвкав, но в същото време запазва формата си.

 

 

Berstdruck-25-bar-p-002

 

 

Висококачествен маркуч, подходящ за работа с налягане до 25 бара

 

Маркучът е изработен от качествен материал с допълнително удебеляване и подсилване на стените. Може да издържи на налягане до 25 бара.

 

 

Warranty 20 years-T-082_cmyk

 

 

20-годишната гаранция осигурява високо качество

 

* След регистрация на gardena.com/registration до 3 месеца след покупката. Гаранционни условия. на gardena.com/warranty.

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!