Stihl +
 • Марка: STIHL
 • Кат. номер: 62510113913

STIHL Много мощна мотофреза МH 700.1 (62510113913)

2 199,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

 

Изключително мощна мотофреза за тежки почви!

Мотофрезата STIHL MH 700.1 маркира горното ниво на мощност. С нейна помощ и екстремно интензивната и трудна почвообработка става лесна задача. Докато изключително мощният двигател се справя с копането, Вие се възползвате от високия комфорт при управление на градинската фреза. Задвижването с червячна предавка работи с минимални вибрации. Подсилени елементи се грижат за превъзходна производителност и при голямо натоварване и на труден терен. Ергономично оформената ръкохватка се регулира спрямо ръста на работещия и предлага лесен достъп до управлението на мотофрезата. Благодарение на обмисленото разпределение на тежестта, двете предни и едната задна скорости вие водите мощния уред с минимално усилие. Работната ширина от 100 см ви дава възможност за кратко време да обработвате обширни лехи, ниви, земеделски площи и плантации. Посредством силоотводния вал можете да задвижвате допълнителни инструменти за работа в градината.

 

 

 

Технически характеристики :

 

Тегло на уреда кг 124
Вибрации коеф. на неопределеност K м/сек² 2,76
Ниво на вибрации (ръкохватка) ahw м/сек² 6,9
Гарантирано ниво на звукова мощност LWAd [dB(A)] dB(A) 100
Вместимост на резервоара л 4
Комплект за окопаване, Ø см 36
Коеф. на неопределеност KpA [dB(A)] dB(A) 2
Двигател, тип EHC 700,0
Скорост 2 предни + 1 задна
Работна ширина см 120
Измерено ниво на звукова мощност LWA [dB(A)] dB(A) 98
Работен обем см³ 252
Мощност номинални обороти U/min 5,2 kW / 7,1 к.с.

 

 

 

Серийно оборудване :

 
 • Мощен двигателZoom

  Мощен двигател

  Тази мотофреза STIHL се задвижва от мощен двигател. Типът на двигателя осигурява висока мощност при почвообработка и се отличава със стабилност. Като задвижващ двигател той е конструиран с хоризонтален вал и е оборудван с въздушен маслен филтър.

   

   

 • Колело за транспортиранеZoom

  Колело за транспортиране

  За лесно транспортиране тази мотофреза STIHL е оборудвана с колело за транспортиране. По време на работа то може да бъде повдигано.

   

 • Лесно управление на газтаZoom

  Лесно управление на газта

  Мотофрезата STIHL се управлява от двете извити ръкохватки. Наблизо се намира лостът за газта, така че посредством регулатора, позициониран на ръкохватката, при управление да могат да се променят и оборотите. Така мощността на мотофрезата при копане се дозира точно.

   

   

 • Ножове за окопаванeZoom

  Ножове за окопаванe

  Ножовете за окопаване на мотофрезата STIHL имат специално разработена форма и в оптимизирана последователност прекопават много ефективно почвата.

   

   

 • Комплект за окопаване с разделящи се раб. органиZoom

  Комплект за окопаване с разделящи се раб. органи

  Комплектът за окопаване с разделящи се работни органи на тази мотофреза STIHL дава възможност за променлива настройка на работната ширина. Така културите могат да бъдат засаждани и при тесни междуредия. Страничните дискове осигуряват защита на отглежданите растения при оране.

   

   

 • Спирачен шплинтZoom

  Спирачен шплинт

  С негова помощ може да бъде регулирана работната дълбочина. Той улеснява работата с мотофрезата STIHL на ограничени пространства и при завои. Освен това достъпът до него е много лесен, той може да бъде регулиран на 3 степени във височина и няма опасност да бъде изгубен.

   

   

 • Регулируема ръкохваткаZoom

  Регулируема ръкохватка

  Ръкохватката на мотофрезата STIHL може да бъде регулирана във височина и в страни без помощта на инструмент. За лесно транспортиране или компактно съхранение на мотофрезата тя може да бъде сгъната.

   

   

 

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане