Stihl +
  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: 1890-29

Gardena Комютър за вода Flex (1890-29)

109,99 лв. 89,99 лв.
Купи
Моля, изберете:

Идеален за напояване на саксийни растения със система за капково на появане

 

С комютъра за вода GARDENА Flex, напояването на балкони, покривни тераси или веранди може да бъде гъвкаво и лесно контролирано по автоматичен начин.Компютъра се захранва от батерия; може да свързан директно към крана и да се управлява лесно от иновативен, външен, въртящ се елемент за избор на данни и бутон за потвърждаване. LC дисплея показва всички функции с един поглед. Непромокаемият работтен уред може да бъде премахнат. С компютъра за вода Flex, периодите време за поливане могат да бъдат нагласени на цикли от секунди, което ги прави идеални за използване със система за капково напояване.Възможное компютърът да се комбинира със сензора за влажност на почвата на GARDENA.
 
 
 
 
Настройки за напояване

 

Продължителност на напояването

 

  1 sec - 99 min

Честота на напояване   всеки 4/6/8/12/24/48/72 часа

 

 

 

 

Функции

Made in Germany black-T-001-cmyk

 

 

Най-високо качество на продукта

 

 

Качествените продукти на GARDENA, произведени в Германия са еталон за доказани работни характеристики, надеждност и постоянна иновация.

 

 

 

Автоматично и времеспестяващо напояване

 

Използвайки компютъра за вода на GARDENA Water Control, вашата градина може да бъде надеждно и удобно поливана – дори когато не сте си вкъщи. Сдобивате се с повече свободно време, имате зелена, тучна морава и също красиви, здрави растения. Ако автоматичната поливна система е стартирана през ранните сутрешни часове или вечери, се изпарява по-малко вода. Това спестява пари и осигурява целево и оптимизирано напояване.

 

 

01890-20-F-001

 

 

Лесно боравене

 

 

Настройките на компютъра за вода се ползват лесно посредством иновативния, външен въртящ се елемент за избор на данни и бутон за потвърждение, които управлявате просто чрез натискане и завъртане.С един поглед върху LC дисплея може да видите всичките настройки. Водоустойчивата част може да бъде премахната за да се извършат настройките. Благодарение на опцията заключване на ключа, може да избегнете разместване на настройките причинено от невнимание.

 

 

01890-20-F-004

 

 

Автоматично напояване за вашия балкон или веранда

 

 

Благодарение на допулнително скъсеното времетраене на напояването на секунди, и възможността за активиране на до 6 пъти на ден, компютърът за вода е идеален за употреба със системата за капково напояване , за растения в саксии и корита на балкона или верандата. Поради ограниченото количество почва в саксиите, те могат да буферират ограничено колиюество вода и затова се нуждаят от чести, малки количества.

 

 

01890-20-F-024

 

 

Функция ‘Напояване сега’

 

 

Ако напояването трябва да се стартира веднага, това може да бъде ръчно активирано без премахване на уреда от крана или промяна на настройките.

 

 

01887-20-P-001

 

 

‘Спиране за сигурност’ технология

 

 

Компютърът за вода работи надеждно заради технологията ‘Спиране за сигурност". Ако енергийните нива на батерията са прекалено ниски за да се контролира напълно поливния процес, тогава той няма да бъде започнат.Индикатора на нивото на батерията в дисплея също ви показва кога батерията трябва да бъде заменена.

 

 

01188-20-L-012-42cm.eps

 

 

Водоспестяваща функция

 

 

При връзката със сензора за влага на почвата на GARDENA, автоматичното напояване не се активира ако влажността на почвата е достатъчна. Това позволява по-добро напояване за растенията и водоспестяващо напояване.

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!