Stihl +
  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: 13135-20

GARDENA Комплект за охлаждане с водна мъгла (13135-20)

105,67 лв. 95,10 лв.
Купи
Моля, изберете:

Описание:

 

 

Комплектът за охлаждане с водна мъгла GARDENA ви разхлажда на открито в горещите дни. Системата с дюзи за водна мъгла се окачва лесно към градински чадър, тента или пергола и се свързва към водния кран. Дюзите създават фина мъгла, която прави околния въздух приятно прохладен. Комплектът, включващ 10 m маркуч, 7 дюзи за водна мъгла, 1 управляващ клапан, 13 крепежни скоби и OGS конектор за маркуч, е готов за употреба и може да бъде удължен с допълнителни комплекти.

 

Функции

 

 

13135-20-L-005

 

 

Прохлада в горещите дни

 

Комплектът за охлаждане с водна мъгла осигурява приятна свежест в горещите дни и охлажда въздуха с до 6° C. Водата се разпръсква толкова фино, че виси във въздуха като прохладен воал.

 

 

13135-20-F-013

 

 

Гъвкава употреба

 

Благодарение на практичните монтажни скоби, комплектът за охлаждане на открито е изключително гъвкав за употреба. Скобите се свалят бързо и маркучът може да бъде монтиран другаде – на балкони, перголи, сенници или тенти. За постоянен монтаж, например на пергола, монтажните скоби могат също да бъдат фиксирани с винтове.

 

 

13135-20-L-001

 

Лесно свързване

 

Системата се свързва към крана по прост начин чрез използване на вградена OGS връзка за маркуч. Дюзата за разпръскване на водна мъгла със стоп-клапан на края на маркуча предотвратява изтичане на вода.

 

Технически характеристики:

 

 

Комплект с конектори

10 m маркуч, 3,5 mm вътрешен диаметър, 7 дюзи за водна мъгла (вкл. 1 дюза за водна мъгла със спирателен кран), 13 закрепващи скоби, конектор за маркуч и щуцер с клапан за управление на потока

Употреба

Комплектът за охлаждане с водна мъгла на открито осигурява охлаждащо действие на открито в  горещите летни дни. Фина водна мъгла, разпръсквана от дюзите за водна мъгла понижава температурите с до 6 °C. Лесно може да се монтира на балкони, тераси, под слънчобрани и в тенти. Системата се свързва към водопроводния кран с помощта на интегриран конектор за маркуч OGS.

Воден поток

13 l/h

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!