Stihl +
  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: 3392-20

Gardena Combisystem Аератор за трева ( 3392-20 )

62,25 лв. 56,02 лв.
Купи
Моля, изберете:

 

За премахване на мъх и слама

 
 
Греблото за фрезоване GARDENA combisystem е универсален инструмент за градинска работа благодарение на различните си режещи редове. GARDENA combisystem позволява гъвкава употреба благодарение на сменяемите приставки. Греблото за фрезоване е съвместимо с всички дръжки на GARDENA combisystem и може да се монтира и закрепи с дръжката. GARDENA препоръчва дръжка с дължина 180 cm, като изборът на дръжка зависи от работните условия и вашия ръст. Здравата връзка между греблото и дръжката ви гарантира, че винаги можете да работите удобно. От една страна, заострените зъби и работната широчина от 35 cm позволяват премахване на мъховете и сламата като проникват на милиметри в земята. Ако обърнете греблото, можете да използвате заоблените и по-нагъсто разположени зъби за събиране на листа, отпадъци и дори камъни. Греблото за фрезоване е устойчиво на корозия благодарение на висококачествената стомана с покритие Duroplast и галванизирани зъби. Стойката за инструменти combisystem Tool Rack Flex (арт. № 3505-20) позволява съхранение на греблото за фрезоване по начин, който пести място. GARDENA дава за този качествен продукт 25-годишна гаранция след регистрация на gardena.com/registration до 3 месеца след покупката. Позволете на вашето семейство инструменти да расте. GARDENA combisystem.

 

Характеристики

Употреба
За отстраняване на мъх и изсъхнала трева. За събиране на листа, боклуци и камъни
 
 
Гаранция от ГАРДЕНА 25 години гаранция
 
Работна ширина 35 cm
Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!