Stihl +
  • Марка: Wurth
  • Кат. номер: 58921521

Wurth Ръчна полиуретанова пяна 750ml 58921521 (58921521)

10,49 лв. 9,49 лв.
Купи
Моля, изберете:
 
 
Еднокомпонентна, готова за употреба, ръчна полиурета- нова пяна за различни приложения.
 
 

Предимства

 

 

  • Оказва слабо налягане върху допирните елементи по време на втвърдяване и по този начин предотвратява тяхното деформиране.
  • Осигурява много добра термична и звукова изолация

 

 

 

Области на приложение

 

 

  • Изолация на отвори
  • Монтиране на дограма и врати
  • Уплътняване на топло и звукоизолационни плоскости
  • Уплътняване и изолиране на фуги
  • Намаляване на въздействието на топлинните мостове
  • Начин на употреба

 

Температура на полагане

 

 

  • Температура на възудха - +5°C до +30°C, с най-добри резултати при +20°C
  • Температура на флакона - +5°C до +25°C, с най-добри резултати при +20°C

 

 

 

Подготовка на повърхността

 

 

Отстранете праха, други замърсявания и грес от повърхностите. Навлажнете повърхността за постигане на по-добри залепване. Защитете повърхностите в непосредствена близост като ги облепите с хартия, фолио или друг подходящ материал.

 

Начин на полагане

Разклатете силно флакона поне 20 пъти. Дръжте флакона в изправено положение, монтирайте пистолета за флакона държейки флакона с една ръка и пистолета с другата. Подсигурете се че пистолета не е насочен към вас или към друг човек. Обърнете флакона наобратно и започнете да нанасяте. Количеството пяна може да се регулира чрез спусъка на пистолета.

 

Ограничения

Пяната не се прилепва към PTFE, полиетиленови и силициеви повърхности. Втвърдената пяна е чувствителна към UV-светлина и пряка слънчева светлина и следователно трябва да бъде покрита с подходящ непрозрачен уплътнител, пълнител, боя или друг материал.

Предоставените от нас инструкции за употреба и експлоатация са препоръчителни и са базирани на проведени от нас тестове и опити. Поради наличието на многобройни приложения на продуктите, условия за съхранение и експлоатация, не поемаме отговорност за конкретен резултат, получен след употребата на наш продукт. Доколкото безплатното ни обслужване на клиенти предоставя техническа информация или действа като консултантска услуга, тази отговорност не се поема от въпростната служба, освен когато предоставените съвети или информация попадат в обхвата на нашата конкретна, договорена услуга или съветникът действа умишлено. Гарантираме постоянно качество на нашите продукти. Запазваме правото си да правим технически промени и допълнително да развиваме продуктите си.

 
Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!