Stihl +
  • Марка: Wurth
  • Кат. номер: 08921603

Wurth Чистител за полиуретанова пяна (08921603)

10,19 лв. 9,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

 

Спецификации

 

:

 

Вид

 

 Чистител за полиуретанова пяна

 

 

За отстраняване на невтвърдена полиуретанова пяна.

 

Високо ефективен

 

  • Разтваря лесно и бързо всички замърсявания от невтвърдена пяна.

 

 

Опаковката от 500ml е направена за почистване на пистолети за PU пяна.

 

 

  • Лесен монтаж на пистолет за PU-пяна.
  • Съдържа допълнителна спрей дюза за външно почистване на пистолети за пяна и други повърхности.

 

 

Приложения

 

 

За почистване на прясна PU пяна се напръсква върху повърхности като дърво, метали и части на дрехи. Много подходящ за почистване на клетката на адаптера на пистолета.

 

 

Забележка

 

 

Може да ецва повърхности като лак, боя и пластмаси. Може да доведе до избледняване на цвета или разтваряне в текстила. Втвърдената PU пяна може да се отстранява само по механичен начин.

Предоставените от нас инструкции за употреба и експлоатация са препоръчителни и са базирани на проведени от нас тестове и опити. Поради наличието на многобройни приложения на продуктите, условия за съхранение и експлоатация, не поемаме отговорност за конкретен резултат, получен след употребата на наш продукт. Доколкото безплатното ни обслужване на клиенти предоставя техническа информация или действа като консултантска услуга, тази отговорност не се поема от въпросната служба, освен когато предоставените съвети или информация попадат в обхвата на нашата конкретна, договорена услуга или съветникът действа умишлено. Гарантираме постоянно качество на нашите продукти. Запазваме правото си да правим технически промени и допълнително да развиваме продуктите си.

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!