STIHL
  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: 18714-20

Gardena Въртяща се пръскачка AquaZoom L ( 18714-20 )

95,68 лв. 104,00 лв.
+ -

Прецизно, гъвкаво и равномерно напояване за големи морави

 

 

 

Градините с голяма площ не са никакъв проблем за AquaZoom L от GARDENA, тъй като въртящият се спринклер е създаден за площи от 28 до 350 m². В такива ситуации очевидно е важно градината да се пръска равномерно. Спринклерът напълно отговаря на тези предизвикателства и много други. При равномерното поливане също така не се допуска образуването на локви. Наслаждавайте се на всеки сантиметър от лятото.
Управлението на AquaZoom L е лесно и интуитивно. Използвайте плъзгачите за настройване на диапазона (7 – 21 метра), ширината на разпръскване (4 – 17 метра) и дебита на водата индивидуално според необходимостта за моравата ви. Дори можете да поливате от едната страна, което означава, че водата ще отива само там, където искате.
Широките опори на спринклера му помагат да стои здраво на земята. Той също така е направен много здраво с най-висококачествени материали, което прави AquaZoom L устойчив на замръзване и УВ лъчение. Високото качество се демонстрира и от гаранцията на производителя за срок от 5 години за този продукт, направен в Германия, което ви осигурява дългосрочно ползване на системата за напояване.
Лесната поддръжка допринася за осигуряване на постоянно високото му представяне. Това включва неръждаем метален филтър, вграден във връзката за вода, за предотвратяване на навлизането на частици замърсители в устройството. Просто развийте връзката, за да получите достъп до филтъра и да го свалите. Почистете го, като просто го изплакнете с вода. Дюзите на AquaZoom L се почистват лесно и удобно, тъй като са направени от мека пластмаса. Премахването на възможни натрупвания от варовик става с просто забърсване с пръст.
 
 
 
Характеристики
Покривна площ Min 28 m²
Покривна площ Max 350 m²
Обхват на разпръскване Ø Min 7 m - 21 m
Ширина на разпръскване макс. 17 m
Гаранция от ГАРДЕНА 5 години гаранция
Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Metabo, Makita, Lavor, Einhell и Dremel, на които АЛПЕ Трейд ООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!