Stihl +
  • Марка: Karcher
  • Кат. номер: 17664200

Karcher S 6 Метачна машина (17664200)

689,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Описание:

 

 

Независимо дали е пролет, лято, есен или зима – новата метачна машина S 6 от Керхер е подходяща за целогодишно почистване около дома и градината. Тя е ефективна: Благодарение на мощната си ролкова четка, страничната четка и работната ширина от 670 мм, с лекота почиства площи до 2500 м² на час. Това е ергономично: дръжката може да бъде настроена на 2 позиции, без да се налага да се навеждате и може да бъде оптимално адаптирана към височината на съответния потребител. И е чисто: отпадъците отиват директно в 38-литровия контейнер, който изсипвате без да се докосвате до отпадъците. Друг акцент е допълнителното регулиране на височината на страничната четка за оптимални резултати при метене. S 6 може също така да бъде сгънатa изцяло и да се съхранява по начин, спестяващ място. Машината за почистване е готова за употреба за нула време благодарение на страничната четка, която може да се закрепи без инструменти.

 

 

Технически характеристики:

 

 

Тегло 17 kg
Размери 926 × 795 × 1032 cm
Ширина на работа със странична четка

670

Максимална ефективността за единица площ (m²/h)

2500

Корпус/рамка

Пластмаса/Пластмаса

Контейнер за отпадъци

38

Тегло, в готовност за работа

14,2

 

 

Оборудване :

 

Брой на страничните четки, 1 част (и)

Ергономична ръкохватка

Дръжка с възможност за двустепенно регулиране

Позиция за съхранение

Подложка за компактно прибиране

Безстепенно регулируема странична четка

Монтаж на четката без инструменти

Самостоятелно стоящ контейнер за отпадъци

 

 

Предимства :

 

 

 

Странична четка с монтаж без инструмент за бързо поставяне. Съберете метачната машина – за пестящо място съхранение. Индивидуално регулируема за различни видове замърсявания. Честото изсипване на контейнера за отпадъци не е необходимо. Просто изсипване на контейнера за отпадъци. Изсипете контейнера за отпадъци без контакт с мръсотия. Висока производителност при почистване. Почистване на ъгли, ръбове и пукнатини. Благоприятно за гърба почистване благодарение на индивидуалната настройка на височината. Метачната машина може лесно да се пренася и съхранява благодарение на дръжката за носене.

 
 
 
Гаранция: 24 Месеца на физически лица, 12 Месеца на юридически лица.
Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане