Stihl +
  • Марка: Karcher
  • Кат. номер: 14444720

Karcher LMO 36-46 Battery Акумулаторна косачка за трева (14444720)

1 179,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Описание:

 

 

Изключително мощната акумулаторна косачка за трева LMO 36-46 Battery разполага с допълнително задвижване на задните колела (Push Assist) само с натискането на един бутон, което добавя мощност и улеснява косенето в неравни терени. Косачката се отличава с по-бърза работа с по-малко прекъсвания благодарение на по-голямата ширина на рязане и големия кош за събиране на трева. Косачката разполага с гребени, които захващат дори и най-нежните стръкове трева, за по-прецизно изрязване. Благодарение на системата за косене 2 в 1, вече отрязаната трева може да бъде удобно събрана в коша или да бъде разпръсната върху поляната като естествена тор, с използването на приставката за мулчиране. Височината на рязане може лесно да се настрои на 5 различни нива. Дръжката с регулируема височина осигурява винаги удобна позиция на работа. За по-лесно и удобно съхранение дръжката може да бъде сгъната. Удобната дръжка с пяна и превключвателите от двете страни, правят използването на акумулаторната косачка истинско удоволствие. Индикатора за степента на запълване на коша дава информация кога трябва да се изсипе коша с окосена трева. Ключа за безопасност служи като допълнителна защита от деца, за да предотврати неволно стартиране на уреда. В комплекта не е включена батерия и зарядно.

 

 

Технически характеристики:

 

 

Тегло 18.6 kg
Размери 145 × 48 × 98 cm
Широчина на косене

46

Височина на косене

20 / 70

Настойки на височина на косене

5x

Платформа на батерията

36 V Платформа на батерията

Вид на двигателя

Безчетков мотор

Скорост на въртене

2800

Максимална скорост

3

Волтаж на батерията

36

Производителност с едно зареждане

325 (2,5 Ah) 650 (5,0 Ah)

Времетраене за зареждане на батерията

15 (2,5 Ah) 30 (5,0 Ah)

* Височина на косене: Ниво 5

 

 

Оборудване :

 

 

Батерия – Не

Зарядно – Не

Приставка за мулчиране

Нож

Кош за трева

Задно задвижване

Вградена дръжка за носене

Индикатор за степента на запълване на коша

 

 

Моделът се характеризира с: 

 

 

Функцията Push Assist добавя допълнителна мощност и улеснява косенето в неравни терени.Коси до ръба на моравата. Гребените на косачката автоматично хващат дори и най-нежните стръкчета трева до ръба на косачката.Система за косене 2 в 1. Заточено стоманено острие за чисти срезове без назъбени тревни площи.Настройки за височината на рязане на тревата. Индикатор за степента на запълване на коша. Практичният дизайн на дръжката позволява спестяване на място за съхранение.Регулируемата дръжка позволява винаги изправена и удобна позиция за работа. Дръжката обвита с пяна осигурява винаги сигурен и комфортен захват. Вградена дръжка за носене за лесно транспортиране. Безчетков мотор. За по-дълго време на работа и удължен живот на уреда. 36 V акумулаторна батерия от Battery Power платформата на Керхер. Технология Реално време с LCD дисплей на батерията: оставащо време за работа, оставащо време на зареждане и капацитет на батерията. Мощна и дълготрайна благодарение на литиево-йонните клетки. Сменяемата акумулаторна батерия може да се използва с всеки друг 36 V акумулаторен уред от Battery Power платформата на Керхер.

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане