Stihl +
  • Марка: Karcher
  • Кат. номер: 14442100

Karcher PHG 18-45 Battery Акумулаторен телескопичен храсторез (14442100)

299,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Описание:

 

 

С акумулаторния телескопичен храсторез PHG 18-45 Battery може да подстригвате храсти и жив плет на височина до 4 метра, без да е необходима стълба. Допълнителна приставка се грижи вече изрязаните клончета да падат пред уреда, а не в храстите. Регулируемата глава на храстореза позволява работа при наклон до 115° , което позволява лесна и равномерна работа без значение от височината. Практичния колан за носене през рамо позволява работа в продължителни периоди без допълнително натоварване. Акумулаторният храсторез разполага и с функция “Трион” за да може безпроблемно да се отстранят дори някои тънки клони. В комплекта е включен и протектор за острието на храстореза. Съхранението на уреда е лесно и удобно благодарение на куката за окачване. В комплекта не е включена батерия и зарядно.

 

 

Технически характеристики:

 

 

Тегло 5.6 kg
Размери 290 × 13 × 24 cm
Дължина на рязане

45

Разстояние между зъбите на ножа

18

Регулируем ъгъл на рязане

115

Скорост на ножа (срязвания/мин)

2700

Вид на двигателя

Четков мотор

Платформа на батерията

Мощност на батерията

Волтаж на батерията

18

Производителност с едно зареждане

250 (2,5 Ah) 500 (5,0 Ah)

Времетраене за зареждане на батерията

35 (2,5 Ah) 70 (5,0 Ah)

Тегло без аксесоари

4,2

Ширина на живия плет: 1 m, хоризонтален срез

 

 

Оборудване :

 

 

Батерия – Не

Зарядно – Не

Функция “Трион”Защита

Защита на острието

Кука за окачване

Колектор за клонки

Удължител

Колан за носене през рамо

 

 

Моделът се характеристики:

 

 

За рязане с лекота на високи храсти.С избор от четири варианта на ъгъл на рязане до 115 ° за голямо разнообразие от различни форми на жив плет.Изрязаните клонки удобно падат до храста, а не в него. Може да реже и тънки клони, благодарение на функцията “Трион”Оптималното разпределение на теглото, което да свали напрежението от ръцете по време на продължителна работа. Ножа осигурява прецизно рязане и отлични резултати. Ергономичния дизайн на дръжката прави уреда удобен за продължителна работа. Двустепенната система за безопасност предотвратява неволното стартиране на уреда. Защитава острието и предотвратява евентуална повреда на сгради, подове и огради. С интегрирано окачване за практично съхранение на стена. LCD дисплей с технология “Реално време”, показващ оставащо работно време, време на зареждане и капацитет на батерията. Мощна и дълготрайна благодарение на литиево-йонните клетки.Сменяемата акумулаторна батерия може да се използва с всички уреди от 18 V платформа на Керхер.

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане