Stihl +
  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: 14700-55

GARDENA EasyCut 23/18V P4A solo Акумулаторен тример (14700-55)

221,17 лв. 199,05 лв.
Купи
Моля, изберете:

 

 

Описание

 

Мощен и лек тример, регулиращ се съвършено се според нуждите ви

 

Лесно и безжично подрязване на тревни площи: Акумулаторният тример ComfortCut 23 / 18 V P4A прави възможно оформянето на тревната ви площ. Дори на местата, които обикновено се достигат трудно! ComfortCut 23 / 18 V P4A е много лек, което в изправено положение използването на тримера удобно. Можете да използвате безжичния тример за дълго време, без да се почувствате изморени. Времето за работа на тримера е до 56 минути с батерията, която е до зарядното устройство, включено в комплекта.

След бърз и лесен монтаж ComfortCut 23 / 18 V P4A може да се използва веднага. Преди да започнете пригодете лесно безжичния тример към своите нужди – дръжката се регулира, а също така и телескопичния вал. По този начин, можете да останете в изправено и отпуснато положение, докато подрязвате растителността. По време на работа състоянието на заряда се показва винаги чрез светодиодния индикатор на дръжката.

Искате ли да режете препятствията отдолу? След това, просто променете ъгъла на наклон на главата на тримера. искате ли да режете по вертикални ръбове? Натиснете бутона и завъртете въртящата се глава в необходимото положение за подрязване на ръба. Не се тревожете за растителността, която расте в цветната леха в края на тревната площ. Изтеглящият се и свалящ се предпазител осигурява добрата защита на цветята и храстите.

 Алиансът POWER FOR ALL е един от най-големите алианси на водещи производители на различни марки батерии. Следователно, акумулаторната батерия е съвместима с множество други за дома и градината – което означава, че вече няма нужда да купувате такава за всяко изделие. Пестите пари и запазвате гъвкавостта си през цялото време! Страст, осигурявана от GARDENA – акумулаторно градинско оборудване, което ви дава свободата да създавате.

 


 

Оборудване:

 

Предпазител на растения: Да


 

Данни за вибрациите и шума:

 

Ниво на шума, гарантирано (LWA): 85 dB(A)

 

Налягане на шума, усещано от оператора: 74 dB(A)

 

Вибрация (ah) Вибрация макс.: ah 2.5 m/s²


 

Наистина лека за вашата тревна площ.

 

С нейното много леко тегло от само 2.4 кг. косенето на вашата тревна площ е така лесно, че не се изморявате когато работите по-продължително.

 

 

14700-20-L-001

 

 

Изберете своята батерия

 

Когато е доставен без батерия и зарядно, акумулаторният тример EasyCut 23/18V P4A solo е съвместим с всички батерии/акумулатори и зарядни POWER FOR ALL от 18 V. В зависимост от избраната от вас батерия можете да достигнете максимално време на работа на батерията от 135 мин. и да окосите до 3375 м тревен бордюр за един период на работа.

 

 

14700-20-F-003

 

 

LED индикатор

 

Ясно видимият LED дисплей, разположен директно върху инструмента, показва настоящото ниво на захранване на батерията. Винаги ще знаете колко дълго можете да продължите работа или кога е време за заслужена почивка.

 

 

14700-20-F-004

 

 

Работете както пожелаете

 

Регулируемата тескопична ръкохватка позволява на тримера да бъде нагласен към ръста на вашето тяло, докато допълнителната регулируема дръжка осигурява ергономична работа.

 

 

09876-20-L-005

 

 

Добро изпълнение дори при трудно достъпни места

 

Главата може да бъде нагласявана под ъгъл за работни позиции от 0, 10 или 60 градуса. Дори труднодостъпни места като под градинска пейка, маса или под батут могат да бъдат лесно достигнати по този начин.

 

 

09876-20-L-003

 

 

Прецизно косене благодарение на издръжливи и дълготрайни пластмасови остриета RotorCut

 

Добра работа на режещия ръб благодарение на дълготрайните пластмасови остриета с работна повърхност от 23 сантиметра, позволяващи прецизно, ефикасно и чисто косене.

 

 

3 year warranty-P-002

 

 

3 години гаранция гарантираща високо качество

 

* За детайлно описание на гаранционните условия, моля разгледайте ръководството за експлоатация или онлайн на www.gardena.com/bg/garancija/. Тази гаранция не засяга вашите юридически гаранционни искания.


Батерията 18V POWER FOR ALL – не просто батерия

 

POWER FOR ALL ALLIANCE е едно от най-големите обединения за батерии между водещи производители на различни марки, чиито батерии може да се използват в множество устройства. Това позволява да спестите пари като останете гъвкави!

 

 

09876-20-L-002

 

 

Вашите растения са в добри ръце.

 

С помощта на отстраняемия предпазител за растения вашите цветя и храсти са добре защитени.

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане