Stihl
  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: 4028-20

Gardena Ръчна цилиндрова косачка 400 C (4022-20)

344,04 лв. 366,00 лв.
+ -

 

 

Описание

 

 

С по-голямо удобство за по-добра грижа за английската морава.

 

Принципът на ръчната цилиндрична косачка GARDENA 400 C е лесен: докато бутате, режещият цилиндър и долното острие се движат без контакт. Подобно на ножиците, снопчето трева се захваща и реже. Специална характеристика: режещият цилиндър и долното острие не се допират и по този начин позволяват приятна работа с ниско ниво на шум, както и лесно бутане. Закаленият режещ цилиндър с незалепващо покритие, изработен от висококачествена стомана и долното острие гарантират чисто и точно отрязване за отлична грижа за моравата. Ръчната цилиндрична косачка GARDENA 400 C е оборудвана с удобни елементи, които правят работата по-лесна и по-приятна. Големите колела улесняват управлението и позволяват още по-добро сцепление с моравата. Благодарение на ергономично оформената дръжка, ръчната цилиндрична косачка може да се бута лесно. Практично: сгъваемата дръжка с функция за бързо заключване ви позволява просто и бързо да сгъвате косачката. Желаната височина на рязане може лесно да се коригира с 4 степени и лесно може да се види на скала.
 
 

Ширина на косене

: 40 cm

Височина на косене, мин.-макс.

: 12-42 mm

Максимална работна площ

: 250 m²
 

Тегло

: 9.4 kg

 

 

Функции

 

 

04022-20-F-012

 

 

Приятна работа

 

 

Благодарение на технологията за безконтактно косене на Ръчната цилиндрична косачка - режещият цилиндър и дънното острие не се докосват - косенето е с подчертано по-ниско ниво на шума. По същата причина е гарантирано и лесно и приятно бутане.

 

 

04022-20-F-014

 

 

Комфортно оборудване

 

 

Ръчната цилиндрична косачка 400 Ci е оборудвана с допълнителен дефлектор за контролирано изхвърляне на тревата и ергономично оформена дръжка.

 

 

04022-20-L-025

 

 

Лесно пренасяне

 

 

Лесна за носене благодарение на оформената дръжка (2 възможности за хващане).

 

 

04022-20-L-022

 

 

Лесно настройване на височината на рязане

 

 

Височината на рязане може лесно да бъде регулирана в 4 стъпки и може лесно да бъде прочетана на двустранната контролна скала.

 

 

04022-20-F-018

 

 

Пестяща пространство

 

 

Ръкохватката на Ръчната цилиндрична косачка може да бъде разделена и така гарантира пестене на място при съхранение и лесно транспортиране.

 

 

04022-20-F-016

 

 

Лесно управление и добро сцепление

 

 

Големите колела със специален грайфер подпомагат управлението и осигуряват добро сцепление върху тревата.

 

Гаранция: 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица.

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане