STIHL
  • Марка: Einhell
  • Кат. номер: 4173480

Einhell GC-WW 1046 N Хидрофорна помпа (4173480)

229,99 лв. 279,99 лв.
+ -

Описание : 

 

 

Еinhell GC-WW 1046 N е лесна за употреба алтернатива на скъпата консумация на вода от чешмата и помага да се спестят реални пари. Това е ефикасното решение за изпомпване на бистра вода от резервоари, шахти, кладенци или казанчета, за да бъде годна за вътрешна употреба и употреба в градината.Мощната помпа има много висока мощност на засмукване, както и съответно интензивен натиск и капацитет на подаване. Със своя мотор с мощност 1050 W, водопроводът изпомпва до 4600 литра на час. Електрическият двигател без поддръжка е оборудван с термична защита от претоварване. Стоманеният съд под налягане има обем от 20 литра, вграден е ясно видим манометър за измерване на налягането. Битовата вода в къщата или в градината винаги е достъпна чрез битовите водопроводи и се поддържа постоянно налягане. Превключвателят за налягане за управление регулира разликите в налягането автоматично. Висококачественото механично уплътнение осигурява дълъг експлоатационен живот. За лесно стартиране е монтиран отделен винт за пълнене на вода, а винтът за оттичане на вода позволява лесно да се оттича остатъчната вода. Стабилната основа на помпата с отвори се монтира лесно.

 

 

 Технически характеристики : 

 

 

● Ел. захранване: 220-240 V | 50 Hz

● Мощност: 1000 W

● Макс. дебит.: 4600 л/ч

● Макс. височина на водоподаване: 48 м

● Макс.височина на засмукване: 8 м

● Работно налягане макс.: 4.8 bar

● Налягане включване макс.: 1.5 bar

● Налягане изключване макс.: 3 bar

● Обем на съда: 20 л

● Връзка: 42 мм (R1 1/4 AG)

● Връзка налягане: 33,3 мм (R1 IG)

● Mакс. температура на водата: 35 °C

● Макс.височина на засмукване: 8 м

● Захранващ кабел: 1.5 м 

 

Гаранция: 24 месеца 

 

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Metabo, Makita, Lavor, Einhell и Dremel, на които АЛПЕ Трейд ООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
***TBI***
Купи на изплащане