Stihl +
  • Марка: STIHL
  • Кат. номер: 60130111126

STIHL GHE 135 L Компактна тиха електрическа дробилка (60130111126)

699,00 лв. 629,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Електрическата дробилка STIHL GHE 135 L е специалист за дейности по надробяване в райони с наложени ограничения на шума. Тя разполага също така с достатъчно мощност, за да надробява средни количества твърд материал за надробяване. През детелинообразния отвор на дробилката можете да подавате дървесен материал и клони с дебелина до 35 мм. Ефективният режещ вал бързо ги превръща в ценна маса за компост като при това работи тихо и с минимални вибрации. Надробените клони падат директно в интегрирания контейнер за надробен материал, който можете да транспортирате и изпразвате удобно. Моделът STIHL GHE 135 L Ви помага при това, да намалите масата на отрязания дървесен материал, клони и храсти средно с 75% и отново да освободите място в градината си. Освен това ако го смесите с растителни остатъци и шума, ще получите висококачествена маса за компост.

 

 

Техн. данни :

 

Техн. данни Стойност
Коефициент на неопределеност KWA dB(A) 2,4
Макс. дебелина на клона Ø мм до 35
Номинално напрежение V 230
Коефициент на неопределеност KpA dB(A) 3
Гарантирано ниво на звукова мощност LWAd dB(A) 94
Номинална честота на въртене на работен инструмент об/мин 40
Тегло кг 23
Номинална мощност W 2 300
Измерено ниво на звуково налягане LpA dB (A) 87

 

 

Серийно оборудване :

 

 
  • Интегриран контейнер за надробен материал Zoom

    Интегриран контейнер за надробен материал

    Прозрачният контейнер за надробен материал на тази тиха електрическа дробилка е интегриран. В него се събира до 60 литра надробена маса. Благодарение на ръкохватките за хващане той е практичен при работа. За Вашата безопасност градинската дробилка STIHL работи едва тогава, когато контейнерът е монтиран правилно към уреда.

     

  • Отвор с форма на детелина

    Отвор с форма на детелина

    Отворът с форма на детелина във фунията за подаване на материала гарантира сигурната работа с градинската дробилка STIHL и улеснява и подаването на клони. Благодарение на широката му форма могат и много кичести клони да бъдат подавани комфортно и да бъдат обработвани ефективно. Мек материал за надробяване може да бъде подаван през позиционирания до него правоъгълен отвор на градинската дробилка.

     

  • Режещ валZoom

    Режещ вал

    Механизмът за надробяване на електрическата дробилка STIHL е оборудван със здрав, бавен режещ вал. Със само 40 оборота в минута валът придърпва клони и клонки и работи тихо. Ако се блокират клони, автоматичният обратен ход се грижи за сигурно и удобно освобождаване на блокирания материал.

 
 
Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане