Stihl +
  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: 03565-20

GARDENA Колектор за Листа и Трева(03565-20)

387,95 лв. 353,03 лв.
Купи
Моля, изберете:

 

 

Описание

 

Есента е не само времето на красивите цветове, но и период в който падналите листа трябва да се събират. Вашата поляна трябва да е почистена от листа, за да може да диша, а събирането им може да бъде досадно. С уникалния листосъбирач Leaf and Lawn Collector от GARDENA тази задача става бърза, безшумна и лесна, дори без да се навеждате! Приятно и без усилия.
Всички листа по земята могат да бъдат събрани безпроблемно благодарение на сложната система от четки – почти без шум, всичко се задвижва от ръцете ви, без нужда от мотор. Така пестите енергия и правите стъпка към устойчивостта. Листосъбирачът е подходящ и за събиране на окосена трева и отпадъци от аериране. Височината се регулира за адаптиране към терена и всичко се събира лесно. Така градинската работа става забавна!
Ергономичната дръжка също улеснява бутането на вашия листосъбирач.
Когато кошницата се напълни, просто я отстранете, изпразнете я и после я върнете на място. Когато приключите с работата, листосъбирачът може да се съхранява по компактен начин. Високото качество се потвърждава от 5-годишата гаранция на GARDENA.

Инструкции за употреба: Листосъбирачът GARDENA работи като механично гребло и затова не вреди на околната среда. Въртящите се четки се задвижват от колела. Не събира твърди предмети като жълъди, кестени, плодове и др. Листосъбирачът е само отчасти подходящ за листа с дръжки и големи листа (напр. кестени), защото те могат да заседнат в четките. Когато събирате листа по плочник или паваж може да е нужно да минете през площта няколко пъти.
 
 
 
 

Функции

 

Gras-E-063

 

Уникално решение

 

Колекторът е уникално решение за лесно събиране на листа и трева.

 

03565-20-L-010

 

Толкова много забавление

 

Истинско удоволствие: Работата с колектора за листа и трева е толкова лесна и удобна, което прави работата в градината истинско забавление.

 

03565-20-L-007

 

Без да се навеждате

 

Тъй като можете да събирате изрезки от трева и зеленина в изправено положение, работата по този начин ще бъде облекчение за гърба ви.

03565-20-F-005

 

Устойчив и тих

 

Тъй като колекторът за листа и трева не се нуждае от двигател, вие пестите енергия. Това е добре не само за вашия бюджет, но още повече за околната среда. Работата с колектора за листа е много тиха, така че можете да го използвате по всяко време.

 

03565-20-L-004

 

Всичко се събира за миг

 

С помощта на въртящите се четки листата и изрязаната трева се събират бързо и надеждно.

 

03565-20-L-003

 

Регулиране на височината за приспособяване към земната повърхност

 

В зависимост от земната повърхност ще се сблъскате с различни изисквания, като морава или гладки повърхности като асфалт. Четките трябва винаги да се търкат леко по повърхността, така че листният колектор да може да бъде адаптиран към съответния тип земна повърхност. Колекторът за листата и тревата може да се регулира по отношение на височината, за да се преодолеят лесно тези различия.

 

 

03565-20-F-006

 

Спестява пространство

 

Колекторът за листа и трева може да се съхраняват компактно, като не заема много място.

 

 

03565-20-L-002

 

Здраво захващане

 

Захватката на листния колектор се характеризира с голяма ергономичност. По този начин, насочването му през вашата морава е много удобно и работата с него ще бъде лесна.

 

 

 

Warranty 5 years-P-001

5 години гаранция гарантираща високо качество

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане