Stihl +
  • Марка: Einhell
  • Кат. номер: 4513950

Einhell Акумулаторен перфоратор HEROCCO 36/28 (4513950)

569,99 лв. 499,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

 Описание:

 

 

 

Акумулаторният перфоратор Einhell Herocco 36/28 е мощен помощник за строителната площадка, съчетавайки 3,2 джаула мощност и висока производителност на пробиване с безжичната свобода на акумулаторен инструмент. Като член на семейството Power X-Change от Einhell, всички висококачествени литиево-йонни батерии от серията могат да се комбинират с перфоратора. С технологията TWIN-PACK въртящият се чук се захранва от две 18-волтови батерии Power X-Change, което означава: Повече мощност за неблагоприятни материали. Перфораторът съчетава четири функции в една: пробиване и пробиване с чук, както и къртене със и без фиксиране. Инструментът се захранва от безчетков мотор Einhell PurePOWER. Този безчетков мотор предлага повече мощност и по-дълго време на работа от конвенционалните двигатели с въглеродна четка. След онлайн регистрация безчетковият мотор е гарантиран за 10 години. Пневматичният механизъм на перфоратора осигурява лесна игра за непрекъснато пробиване в бетон. Въртящият се чук е оборудван с универсален държач за инструменти SDS-plus с полуавтоматичен, фино регулируема скоростна електроника за чувствителна работа, въпреки цялата мощност на ударната перфоратора и непрекъснато регулируем, здрав ограничител на дълбочината на пробиване, изработен от твърд метал. Управлението на акумулаторния пергоратор се улеснява от вибрационната дръжка, която осигурява нисковибрационна работа. В допълнение, перфораторът е оборудвана с допълнителна дръжка с меко захващане, която е здраво фиксирана чрез оребряване, а съединителят за приплъзване при претоварване осигурява повишена безопасност на потребителя. За най-добър изглед на работната зона, ударната бормашина е оборудвана с LED светлина. За работа са необходими две 18-волтови Power X-Change батерии, за най-добри резултати се препоръчват 3.0 Ah батерии или по-големи. Доставката се извършва в транспортната и складова кутия E-Box, без батерия и зарядно устройство. Те се предлагат отделно.

 

 

 

 

Технически характеристики:

 

 

Брой включени батерии 0 бр.
Брой скоростни кутии 1
Брой включени зарядни устройства 0 бр.
Въртящ момент (твърд) 29 nm
Материал скоростна кутия Метал
капацитет за пробиване на бетон 28 мм
капацитет за пробиване на дърво 30 мм
капацитет на пробиване метал 13 мм
Напрежение на двигателя 36 В
Двигател Безчетков мотор
Тегло на продукта 3.37 кг
Якост на удар 3,2 J

 

 

 

 

Гаранция: 36 месеца 

 
Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане