Stihl +
  • Марка: Einhell
  • Кат. номер: 2347180

Einhell Акумулаторна прахосмукачка TE-SV 18 Li-Solo (2347180)

269,99 лв. 209,99 лв.
Купи
Моля, изберете:

 

Акумулаторната прахосмукачка Einhell TE-SV 18 Li-Solo е част от многофункционалната акумулаторна система Einhell Power X-Change, която може да се комбинира една с друга по неограничени начини. За да използвате безжичната прахосмукачка е необходима 18V батерия. Непрекъсната работа без кабели: това е възможно благодарение на сменяемата батерия Power X-Change и технологията за бързо зареждане. Ако използваната батерия е празна, тя може просто да бъде заменена с напълно заредена. В зависимост от батерията могат да се постигнат и много дълги времена на работа, тъй като например батерията от 6 Ah осигурява на прахосмукачката енергия до 80 минути в ECO режим. Четирите светодиода за осветяване и шарнир на дюзата за пода, който може да се движи около две оси, позволяват лесно почистване, дори на тъмни и труднодостъпни места като под легло или в килер. Гумените колела са тихи и предпазват чувствителни подови настилки като паркет. Благодарение на своя компактен и лек дизайн, безжичната прахосмукачка стои удобно в ръката, дори при по-продължителна работа. Това прави употребата на прахосмукачката детска игра. Ефективната тройна филтърна система, състояща се от предфилтър, сменяем и миещ се нагънат филтър и филтър на мотора, както и интегрираният циклонен сепаратор, осигуряват чист изходен въздух и ефективно всмукване с висока мощност на засмукване. Контейнерът за събиране на мръсотия се изпразва лесно с натискане на бутон и не е необходима допълнителна торба. Това предпазва околната среда, спестява пари и е много хигиенично, тъй като потребителят не влиза в контакт с мръсотията. С две регулируеми нива на засмукване, прахосмукачката може да се адаптира към всяка ситуация. Режимът ECO може да се използва за нормално замърсяване и за максимално време на работа, докато режимът BOOST осигурява максимална мощност на засмукване за упорити замърсявания, като например върху килими. Благодарение на комбинацията от два дизайна, безжичната прахосмукачка е практично устройство 2 в 1. Може да се използва като малка и лека ръчна прахосмукачка, както и за почистване на подове, при което впечатлява като вертикална прахосмукачка с перфектно управление. Моторизираната дюза за под е предназначена за отстраняване на прах и упорити замърсявания от твърди подове, килими и мокети. Четката също може лесно да се отстрани и лесно да се почисти. Комплектът включва скоба за закрепяне към стена, която осигурява място за съхранение на прахосмукачката и аксесоарите й, така че всичко да е спретнато, но винаги под ръка. Включеният гъвкав накрайник за фуги е идеален за почистване на труднодостъпни места, като например между седалките в колата. Еднократното натискане на бутона за захранване е достатъчно, за да може прахосмукачката да работи непрекъснато. Не е необходимо бутонът за захранване да се натиска непрекъснато. Безжичната прахосмукачка е в комплект без батерия и зарядно устройство, те се предлагат отделно.

 

 

Технически характеристики : 

 

 

 

Брой включени батерии 0 бр.
Брой включени зарядни устройства 0 бр.
Напрежение на двигателя 18 В
Двигател Матиран мотор
Тегло на продукта 1.05 кг
Всмукване 100 mbar
Обем на събирателните контейнери 0,6 л
 
 
 
  • Част от семейството на Power X-Change, необходима е 1 батерия 18V
  • Непрекъсната работа без кабели благодарение на сменяемата акумулаторна система
  • в комбинация с бързозареждаща технология (3-4 А)
  • цялостно почистване в тъмни зони благодарение на 4 светодиода
  • Тиха и щадяща почвата работа с помощта на гумирани колела
  • Компактен, лек дизайн за засмукваща дейност без умора
  • чист отработен въздух и висока всмукателна мощност благодарение на ефективната тройна
  • Филтърна система, вкл. миещ се нагънат филтър и циклонен сепаратор
  • опростено + без торбичка: прахоуловителят може да бъде изпразнен с натискането на един бутон
  • спестява пари, опазва околната среда и избягва контакт с мръсотия
  • Адаптиране за засмукващата мощност към всяка ситуация: режим ECO или BOOST
  • Предимство 2 в 1 функция: малка + лека като ръчна прахосмукачка
  • Перфектно боравене при почистване на пода като ръчна прахосмукачка
  • Почистване на всищки видове подови повърхности с моторизираната подова дюза
  • включва скоба за стена за съхранение на уреда и аксесоарите
  • Гъвкавата дюза за процепи улеснява почистването на труднодостъпни места
  • Доставката не включва батерия и зарядно (предлагат се отделно)
 
 
 
Гаранция: 36 месеца
Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане