Stihl +
  • Марка: Einhell
  • Кат. номер: 4501220

Einhell Електрически верижен трион GC-EC 1935 (4501220)

179,99 лв.
Купи
Моля, изберете:

Описание:

 

 

 

Електрическият верижен трион GC-EC 1935 е удобен и мощен уред, доказал се като надежден помощник при рязане на дърва за огрев и отсичане на по-малки дървета. Качествената шина и верига от OREGON осигуряват оптимална производителност на рязане. Веригата може да се опъва и сменя без инструменти. Висококачественото, здраво метално зъбно колело осигурява добро предаване на мощността и дълъг експлоатационен живот. GC-EC 1935 е оборудван със защита от откат с механична моментална спирачка на веригата, която спира веригата незабавно, ако трионът изскочи. Нивото на маслото в масления резервоар на автоматичното смазване на веригата може лесно да се провери благодарение на голямото наблюдателно стъкло. Големият отвор за пълнене на масло с бързо освобождаваща се закопчалка позволява лесно доливане на масло. Болт за захващане на веригата осигурява безопасност, ако веригата се откачи. Здравият метален ограничител на ноктите осигурява безопасно насочване и служи като опорна точка при рязане на легнали стволове. Захранващият кабел е защитен с облекчаване на напрежението на кабела.

 

 

 

Технически характеристики:

 

 

 

Ширина на веригата

1,3 мм
Стъпка на веригата 3/8"
Мощност 1900W
Дължина на захранващия кабел 0,15 м
Максимална скорост на веригата 15.5m/s
Тегло на продукта 4,65 кг
Дължина на рязане 32,5 см
Дължина на шината 35 см
Капацитет на масления резервоар 160мл

 

 

 

Гаранция: 24 месеца

 
Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане