Stihl +
  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: 14730-55

GARDENA COMFORTCUT 50/18V P4A Акумулаторна ножица за жив плет, БЕЗ батерия и зарядно (14730-55)

301,80 лв. 271,62 лв.
Купи
Моля, изберете:

Описание:

 

 

Безжичен, удобен, лек и лесен за използване: С акумулаторната ножица за жив плет GARDENA ComfortCut 50/18V P4A можете да подрязвате средни живи плетове без много усилия.

Предоставената батерия има време на работа до 45 минути или до 150 квадратни метра жив плет. Благодарение на ясно видим LED индикатор директно върху инструмента, винаги сте наясно с текущото ниво на заряд. Така ще знаете кога е време да си вземете почивка, за да я заредите или да свържете друга батерия.

Със своята дръжка ErgoLine с вграден превключвател, ножицата с дължина на острието 50 сантиметра винаги пасва удобно в ръката ви, независимо в каква позиция работите. Когато режете близо до земята или покрай стени, защитата от удар на върха на острието гарантира, че остриетата не са повредени. Геометрията на острието е перфектно проектирана, така че срезът да е винаги чист и работата да се извършва лесно – без прекъсвания. Знаем, че ще бъдете впечатлени от резултатите! С ComfortCut подрязването на живия плет вече не е уморителна, напрегната работа, а такава, която може да бъде завършена за нула време.

Батерийната ножица за жив плет GARDENA ComfortCut 50/18V P4A се доставя като готов за употреба комплект със зарядно устройство и батерия 18V POWER FOR ALL. POWER FOR ALL ALLIANCE е един от най-големите алианси на различни марки батерии на водещи производители. Следователно батерията е съвместима с множество други инструменти в дома и градината – което означава, че вече не е необходимо да купувате по един за всеки продукт. Спестявате пари и оставате гъвкави по всяко време! Страст, задвижвана от GARDENA – Батерийно градинско оборудване, което ви дава свободата да творите.

 

 

Технически характеристики:

 

Спецификация на двигателя:

 

Напрежение на батерията: 18 V

 

Вид батерия: Литиево-йонна

 

Спецификация на двигателя

Номинална мощност   450 W

Стандартно оборудване

Дължина на ножа         50 cm

Отваряне на зъбците   18 mm

 

 

Габаритни размери:

 

Тегло    2.76 kg

 

Данни за вибрациите и шума:

 

Ниво на шума, гарантирано (LWA): 97 dB(A)

 

Налягане на шума, усещано от оператора: 84 dB(A)

 

Вибрация (ah) Вибрация макс. ah: 3.8 m/s²

 

Оборудване:

 

Брой включени батерии: 0

 

Дължина на ножа: 50 см

 

Отваряне на зъбите: 20 мм

 

Данни за вибрации и шум:

 

Ниво на звукова мощност, гарантирано (LWA): 94 dB(A)

 

Ниво на звуково налягане в ухото на оператора: 84 dB(A)

 

Вибрация (ah) Максимална вибрация ah: 1,9 m/s²

 

 

Моделът се характеризира с:

 

14730-20-L-006

 

Плавно, удобно управление

 

Лекият ComfortCut 50/18V P4A е перфектен за рязане на среден размер жив плет. Дръжката ErgoLine с вградения превключвател гарантира, че можете да хванете ножицата за жив плет ComfortCut лесно и безопасно – в каквато и позиция да я използвате. Ще бъдете по-спокойни, когато работите. И няма да се уморите толкова бързо.

 

14730-20-L-004

 

Това е всичко, от което някога ще имате нужда.

 

ComfortCut 50/18V P4A в комплекта Ready-to-Use се доставя с 18V батерия и зарядно устройство от POWER FOR ALL ALLIANCE.
Времето за работа на батерията е до 45 минути или до 150 квадратни метра жив плет.

 

14730-20-L-008

 

Лед индикатор

 

Ясно видимият LED индикатор директно върху инструмента предоставя информация за състоянието на зареждане на батерията. Така че винаги знаете колко време можете да продължите да работите – или кога е време за заслужена почивка.

 

09837-20-L-014

 

Най-добри резултати при рязане

 

Остриетата са издръжливи и здрави. Геометрията на острието е перфектно проектирана – за прецизно, чисто и бързо рязане без прекъсвания. Едва ли е необходимо да използвате сила. Това прави подрязването на жив плет забавно!

 

09838-20-L-014

 

Защитен връх на острието

 

Защитата от удар на върха на острието гарантира, че остриетата не могат да се повредят при рязане близо до земята или по стените на къщата и градината.

 

Алианс Паяк и марки-2023

Батерията 18V POWER FOR ALL – повече от просто батерия

 

POWER FOR ALL ALLIANCE е един от най-големите междубрандови батерийни алианси на водещи производители, чиито батерии могат да се използват в множество устройства. Това ви позволява да спестите пари, като същевременно оставате гъвкави!

 

Гаранция 3 години-T-087_cmyk

 

3-годишната гаранция гарантира високо качество

 

*След регистрация на gardena.com/registration в рамките на 3 месеца след закупуване. Батериите и зарядните са изключени. Гаранционни условия на gardena.com/warranty.

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане