Stihl +
  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: 14770-55

GARDENA TCS 20/18V P4A Акумулаторна телескопична градинска ножица, Без батерия и зарядно (14770-55)

360,30 лв. 327,87 лв.
Купи
Моля, изберете:

Описание:

 

 

Дори със стълба, често имате нямате никакъв достъп или малък достъп до клоните нависоко в короните на дърветата. Подрязване е също необходимо и на големи височини. Вече няма нужда да се качвате въобще: с акумулаторната телескопична градинска ножица на GARDENATCS 20 / 18 V P4A можете да работите от земята с твърда основа под краката.

Тъй като телескопичният трион тежи само 3,1 килограма без батерията, е лесно да се работи. Той е удобен, компактен и реже точно. Със своя нож с дължина 20 сантиметра и телескопичната дръжка, можете да достигате клони на височини до четири метра – без да е необходимо да се качвате или да се поставяте в опасност върху клатеща се стълба.
Благодарение на светодиоден индикатор, разположен върху дръжката, винаги ще сте информирани за текущото ниво на заряда. С включената батерия за 18 V с капацитет 2,5 Ah времето за работа е до 50 минути или до 200 отрязани клони с диаметър 50 милиметра.
Тясната режеща глава е практична от две гледни точки: ако я наклоните, можете да достигнете малки области в короните на дърветата, а също така можете да сечете клони на земята, без на е необходимо да коленичите или да се навеждате. По този начин, можете да ги режете удобно и да ги изхвърляте лесно.

Основата за подрязване при върха на ножа позволява задържане на телескопичния трион в стабилно положение. Можете също да я използвате за изтикване на клоните, които вече са отрязани от дървото, ако не паднат сами на земята. Последно, но не по значимост, основата защитава веригата при подрязване в близост до препятствия.

Ако желаете да транспортирате или съхранявате градинарската ножица, можете да я разделите на две части - лесно и без необходимост от използване на инструменти.
Акумулаторната телескопична градинска ножица на GARDENA TCS 20 / 18 V P4A се доставя като комплект готов за употреба със зарядно устройство и акумулаторна батерия 18 V POWER FOR ALL. Алиансът POWER FOR ALL е един от най-големите алианси на водещи производители на различни марки батерии. Следователно, акумулаторната батерия е съвместима с множество други за дома и градината – което означава, че вече няма нужда да купувате такава за всяко изделие. Пестите пари и запазвате гъвкавостта си през цялото време! Страст, осигурявана от GARDENA – акумулаторно градинско оборудване, което ви дава свободата да създавате.

 

 

 

Технически характеристики:

 

 

Максимална дълбочина на рязане: 2390 mm

 

Напрежение на акумулатора: 18 V

 

Вид батерия: Литиево-йонна

 

Дължина на шината:  20 cm

 

Скорост на веригата при максимална мощност:  3.8 m/s

 

 

Моделът се характеризира с:

 

 

14770-20-L-005

 

Кастрене на дървета без стълба

 

С акумулатолния телескопичен уред за рязане/кастрене на клони можете да подкастряте високи дървета, докато стоите стабилно на земята и отрязвате с триона отделни клони на височина до четири метра. Здрав, удобен и без досадните захранващи кабели.

 

14770-20-F-001

 

Той е всичко, от което някога ще имате нужда

 

Телескопичния уред за кастрене на дървета TCS 20/18V P4A се доставя като готов за използване комплект с 2.5Ah 18V батерия и зарядно от POWER FOR ALL ALLIANCE, която може да бъде бързо заредена и използвана в много продукти. Времето за работа с включената батерията е до 50 минути и до 200 срязвания на клони с диаметър от 50 милиметра.

 

14732-20-F-003

 

LED индикатор

 

Ясно видимият LED индикатор разположен директно върху инструмента, предоставя информация за състоянието на заряда на батерията. Така че винаги знаете колко дълго можете да продължите работа или кога е време за заслужена почивка.

 

14770-20-L-018

 

Наклоняване на режещата глава

 

Тясната режеща глава може да бъде наклонена. Това ви позволява да влезете в тесни пространства по върховете на дърветата и да отсечете клони, лежащи на земята без да се налага да се навеждате.

 

14470-20-L-001

 

Безопасно рязане

 

Опората за рязане на върха на режещото острие ви помага да държите уреда за кастрене на клони в стабилно положение или да дърпате клони, които вече са били отрязани от дървото, ако те не падат на земята сами. Тя също така предпазва веригата, когато се реже близо до препятствия.

 

Alliance Spider and Brands-2023

 

Батерията 18V POWER FOR ALL – не просто батерия

 

POWER FOR ALL ALLIANCE е едно от най-големите обединения за батерии между водещи производители на различни марки, чиито батерии може да се използват в множество устройства. Това позволява да спестите пари като останете гъвкави!

Warranty 3 years-T-087_cmyk

 

3-годишната гаранция осигурява високо качество

 

* След регистрация на gardena.com/registration до 3 месеца след покупката. Батериите и зарядните устройства се изключват. Гаранционни условия. на gardena.com/warranty.

 

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане