Stihl +
  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: 09023-20

GARDENA 3700/4 Хидрофорна уредба (09023-20)

430,50 лв. 387,45 лв.
Купи
Моля, изберете:

Описание: 

 

 

GARDENA 3700/4 е устойчиво и мощно решение за автоматизирано водоснабдяване в дома и градината. Водата, събрана в кладенци, казанчета или бъчви за дъжд, се премества от мощната електрическа помпа там, където е необходима в къщата и градината. Резервоарът под налягане 3700/4 осигурява впечатляваща мощност от 4,1 бара при 800 W и може да изпомпва до 3700 литра вода на час от дълбочина до 7 метра. Той има 19-литров резервоар за вода с EPDM мембрана с ниска поддръжка и може лесно да се пълни или изпразва ръчно. Дренажна тапа позволява бързото източване на водата от резервоара. Корпусът е пластмасов, подсилен със стъклени влакна и керамична система за двойно уплътняване с вал на помпата от неръждаема стомана. Вграденият термопрекъсвач го предпазва от риск от прегряване. Притежава възвратен клапан и висококачествени месингови вложки с резба.
Манометър показва текущото налягане в резервоара за съхранение. Допълнителният извод за двойно свързване G1 "прави използването на хидрофора 3700/4 още по-гъвкав, тъй като можете да прикачите висококачествени оригинални продукти и аксесоари на системата GARDENA

 

 

Технически характеристики:


Мощност: 800 W


Макс. дебит: 3700 l/h


Макс. налягане: 4.1 bar


Макс. Дълбочина на засмукване: 7 m


Макс. напор: 41 m


Макс. Температура на течността: 35 °C


Дължина на кабела: 1.5 m


Тип захранващ кабел: H05 RNF


Клас защита: IP X4

 

 

Гаранция: 5 години.

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане