Stihl +
  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: 09032-20

GARDENA Clear Water 11000 Потопяема помпа за чиста вода (09032-20)

239,20 лв. 215,28 лв.
Купи
Моля, изберете:

Описание:

 

 

В мазето или във вашата градина - понякога водата влиза там, където не я искате. Тогава е време да почувствате силата на помпи GARDENA. Потопяемата помпа Clear Water 11000 от GARDENA е идеалната помпа за такива случаи и за много други. Мощната и високоефективна потопяема помпа се използва за изпомпване на чиста или само леко замърсена вода. Високоефективната потопяема помпа с нисък разход на енергия е идеална за много приложения. Моторът осигурява мощност от 450 W с максимално налягане 0.7 bar и дълбочина на потапяне 7 m за изпомпване на до 11000 литра вода на час. Помпата осигурява изсмукване от равна повърхност до 2 mm, което може удобно да се постигне с функцията за постоянно включване на регулируемия поплавъчен прекъсвач. Това позволява отстраняване на почти цялата нежелана вода от наводнено помещение. След това подът може просто да се избърше до сухо. След изпомпването, потопяемата помпа за чиста вода лесно се почиства и се пренася и съхранява лесно благодарение на практичната си дръжка. Помпата има дълъг живот с технология за самозащита, включваща керамично покритие на вала и тройно уплътнение за ефективна защита на мотора срещу проникване на вода. Икономичната помпа предлага различни възможности за свързване, които позволяват да работи с маркучи с различни диаметри. Помпата Clean Water 11000 може да се свърже стандартно с маркуч с диаметър 25 mm (1") или 38 mm (1 ½") с помощта на новата система за лесно свързване на маркучи на GARDENA. Потопяемата помпа предлага още повече възможности в комбинация с резбования конектор G1". Независимо дали в пералното поведение, за варели с вода, в плувния басейн или като помпа за изпомпване на подпочвени води - тази стилна помпа с елементи от неръждаема стомана ще ви впечатли със своята работа, изключителна ефективност и многофункционалност. Със своя на 40 години опит с помпи за отводняване, напояване и домашна употреба, GARDENA е марката за вас.

 

 

 

Технически характеристики:

 

 

Номинална мощност: 450 W

 

Максимален дебит: 11000 l/h

 

Макс. налягане: 0.7 bar

 

Макс. дълбочина на самозасмукване: 7 m

 

Макс. височина на изхвърляне head: 7 m

 

Макс. температура на течността: 35 °C

 

Дължина на кабела: 10.0 m

 

Тип захранващ кабел: H05 RNF

 

Клас на ел. защита: IP X8

 

 

 

Гаранция: 5 години

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане