Stihl +
  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: 18304-20

Gardena ecoPulse Струйник за миене (18304-20)

54,20 лв.
Купи
Моля, изберете:

Описание:

 

 

Струйникът за миене GARDENA ecoPulse е подходящ както за ефективно измиване, така и за поливане. Струйникът за миене използва иновативната струя ecoPulse. Осцилиращата водна струя е особено ефективна при миене на повърхности и спестява до 40% от водата в сравнение със стандартната твърда струя на GARDENA. Струйникът предлага и още три режима на струята (твърда струя, плоска струя и водна мъгла). Ергономичната ръкохватка с меки пластмасови компоненти осигурява оптимален комфорт по време на работа. Водният дебит се регулира безстепенно. При продължително миене или поливане, можете да заключите спусъка, за да не се уморява ръката ви. С вградена технология за защита от замръзване. Произведено в Германия.

 

 

Моделът се характеризира с:

 

 

Най-високо качество на продукта

 

Качествените продукти на GARDENA, произведени в Германия са еталон за доказани работни характеристики, надеждност и постоянна иновация.

 

18304-20-L-010

 

Почистване с икономия на вода с ecoPulse™

 

Иновационната дюза за водни струи ecoPulse™ с колебателни движения е особено ефективна по време на почистване на повърхностите и спестява до 40 процента вода в сравнение със стандартните дюзи със силни струи на GARDENA.

 

18304-20-S-001

 

Различни схеми на разпръскване

 

Изберете между четирите различни схеми на разпръскване при почистване и поливане.

 

18304-20-L-005

 

Удобно боравене

 

Меките пластмасови компоненти осигуряват на дюзата за почистване ecoPulse™ изключително надеждно захващане. Ергономичният бутон за включване с вградената ключалка и регулирането на дебита на водата с един пръст правят работата особено приятна.

 

18313-20-F-045

 

Защита срещу обледеняване

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!