Stihl +
  • Марка: STIHL
  • Кат. номер: MA042000003

STIHL MSA 60 C-B 2xAK 20 Акумулаторен верижен трион с универсално приложение и лесно управление (MA042000003)

849,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Описание : 

 

 

С универсалния акумулаторен верижен трион STIHL MSA 60 C можете да извършвате поддръжка на двора и градината около дома или занаятчийски дейности. Лекият и практичен MSA 60 C е идеалният работен уред, ако искате да режете клони на дървета и храсти или за рязане на дърва за огрев и извършване на занаятчийски дейности, например обработка на дървесина. Тихата верижна резачка е част от системата АК на STIHL и с нея може да работите без средства за защита на слуха. Благодарение на работата ѝ с ниско ниво на шум и без вредни емисии можете да я използвате в райони с наложени ограничения на шума като жилищни квартали, а дори и в затворени помещения.

При това серийната окомплектовка с режеща гарнитура от 30 см режеща верига 1/4" P Picco Micro 3 (PM3) и водеща шина STIHL Rollomatic E Mini осигурява константно прецизно и чисто рязане. Оборотите се регулират безстепенно, така че производителността се адаптира и контролира лесно.

Оптимален баланс, вграденото устройство STIHL за бързо обтягане на веригата и системата на управление с поглъщаща вибрациите гумирана ръкохватка с ергономичен лост дават възможност за висока ергономичност по време на работа. От безстепенния спусък, който разполага със страничен бутон, можете да управлявате верижния трион сигурно и удобно. С допълнителната спирачна система QuickStop Super спирачката на веригата се задейства бързо във всяка работна позиция. Благодарение на прозрачния резервоар за масло нивото на маслото в него Ви е винаги пред погледа. При съхранение или транспортиране на STIHL MSA 60 C акумулаторната батерия може да бъде фиксирана в междинна позиция в уреда без да се допира до контактите в него и следователно не се разрежда.

 

 

Технически характеристики : 

 

 

Номинално напрежение V 36
Тегло кг 1) 2,9
Ниво на звуково налягане dB(A) 2) 83
Ниво на звукова мощност dB(A) 2) 94
Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 3) 3,2/3,4
Стъпка на веригата 1/4"P
Акумулаторна технология литиево йонна
Препоръчана акумулаторна батерия AK 20
Продължителност на работа с AK 10 мин 4) до 18
Продължителност на работа с AK 20 мин 4) до 40
Продължителност на работа с AK 30 мин 4) до 55
Акумулаторна система AK

 

 

Устройство за бързо опъване на веригата (B)

Благодарение на устройството на STIHL за бързо опъване на веригата обтягате веригата си бързо и без инструмент посредством регулиращото колело. При завъртане на регулиращото колело наляво веригата се разхлабва, а при завъртане надясно - тя се обтяга. При затягане на капака на водещото колело, шината се фиксира автоматично.

 

Устройство за бързо опъване на веригата (B)

 

ГУМИРАНА РЪКОХВАТКА С ЕРГОНОМИЧЕН ЛОСТ

Благодарение на гумираните компоненти на ръкохватката уредът приляга добре в ръката и се води сигурно. Освен това така се подобрява държането му при влажно време. Ергономичният лост улеснява допълнително работата, тъй като отпада повторното деблокиране на уреда по време на работа, докато ръката е на задната ръкохватка.

 

ГУМИРАНА РЪКОХВАТКА С ЕРГОНОМИЧЕН ЛОСТ

 

ЛОСТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ С ФУНКЦИЯ НА ПОТЕНЦИОМЕТЪР

Посредством лоста за управление с функция на потенциометър можете да регулирате безстепенно оборотите на акумулаторния си верижен трион и така съответно да контролирате и адаптирате лесно мощността.

 

ЛОСТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ С ФУНКЦИЯ НА ПОТЕНЦИОМЕТЪР

 

Управление на триона с двете ръце

Моторният Ви трион STIHL притежава ергономично оформена тръбна ръкохватка и комфортна задна ръкохватка за управление с гумирана част. Благодарение на това управление на триона с двете ръце работите във всички позиции удобно, сигурно и с минимално усилие.

 

Управление на триона с двете ръце

 

Прозрачен резервоар за маслото за вериги

С прозрачния резервоар можете лесно и бързо да проверявате количеството на маслото за вериги в резервоара. Така знаете винаги, кога трябва да заредите масло за вериги, за да можете да работите ефективно продължително време.

 

Прозрачен резервоар за маслото за вериги

 

Междинна позиция на акумулаторната батерия в уреда

Акумулаторната батерия може да бъде поставена в уреда на 2 степени. При първата фиксирана степен, т.нар. междинна позиция, батерията е фиксирана добре в уреда, но без да се допира до контактите в него и следователно не се разрежда. При втората фиксирана степен батерията е пъхната изцяло и е в работна позиция.

 

Междинна позиция на акумулаторната батерия в уреда

 

Електродвигател (EC)

Благодарение на компактните си размери, ниско тегло и висок К.П.Д, електродвигателят (EC) Ви дава възможност за енергийно ефективна работа. Освен това той има и дълъг експлоатационен живот.

 

Електродвигател (EC)

 

 

Гаранция 24 месеца за физически лица , 12 месеца за юридически лица

Гарантиран произход и качество!
Доставка
Гаранция
Гарантиран произход и качество!

www.alpe.bg е сайт за продажба на машини на водещи световни марки - Bosch, Stihl, Husqvarna, Gardena, Honda, McCulloch, Einhell, Lavor, Metabo, Karcher и Makita, на които АЛПЕ Трейд ЕООД е официален дистрибутор.

Доставка

Безплатни доставки за поръчани от www.alpe.bg стоки до всяка точка на България с куриерска фирма СПИДИ при покупка над 80лв. и до 20кг.

Гаранция

Гаранционният срок за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане